Best Model of Turkey 2021 seçmelerindeki rezalet görüntüler gündem oldu!

Best Model of Turkey 2021 final elemeleri gerçekleşti. İstanbul'da gerçekleşen final elemelerinde yarışmacıları seçme görüntüleri sosyal medyada alay konusu oldu. Rezalet görüntüler sonrası yapılan yorumlar dikkat çekti.

Best Model of Turkey 2021 final elemeleri İstanbul'da bir otelde gerçekleştirildi. Sosyal medyada rezalet diye anılan seçme görüntüleri ise mizah konusu oldu. Görüntüler,son dönemde genç kuşağın kısa zamanda şöhrete kavuşma ve bu sayede zengin olma hayallerini gerçekleştirme ve bu yolda neler yapılabileceğini gösteriyor.

Best Model of Turkey 2021 final elemelerinde yaşanan görüntüler akıllara bu yolla şöhret olan ünlüleri getirdi. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Çağatay Ulusoy gibi isimler bu yarışmada derece yaparak isimlerini duyurmuştu.

Bu yıl Best Model of Turkey 2021 elemelerine erkek yarışmacıların ilgisi çok oldu. Seçmelere 196 erkek 79 kadın başvuru yaptı.

Servis edilen ve sosyal medyaya düşen görüntülerede özellikle erkeklerin çırılçıplak bir şekilde dizlerinin üzerlerinde gözaltına alınmış gibi sıkış sıkış oturduğu görüntüler sosyal medyada alay konusu oldu.

İşte mizah dolu yorumlar

Best Model of Turkey 2021 seçmelerindeki rezalet görüntüler gündem oldu! ile ilgili etiketler Best Model of Turkey best model of turkey 2021
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.