Best Model Of Turkey 2021 "Best Smile" güzeli Elmas Yılmaz'dan yarışmayla ilgili ağızları açıkta bırakan iddia

'Best Model Of Turkey 2021' yarışmasında "Best Smile" güzeli seçilen Elmas Yılmaz, TV8'de ekrana gelen, Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Birbirinden bomba açıklamalarda bulunan Yılmaz, "Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman'a masaj yapmaya çağırıldı" şeklindeki sözleri ile duyanları şaşkına çevirdi.

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa canlı yayınına katılan bu yılın "Best Smile" güzeli Elmas Yılmaz, Best Model yarışmasıyla ilgili iddialarıyla gündeme geldi. Hakkının yenildiğini iddia eden Best model "Best Smile" güzeli Elmas Yılmaz yarışmanın birincisinin önceden belli olduğunu söyleyerek şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Elmas Yılmaz açıklamasında, "Best Model'da dereceye girecekler önceden belliydi, onlara ayrı otel odası tutuldu. Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman'a masaj yapmaya çağırıldı" şeklinde konuştu.

Best model "Best Smile" güzeli Elmas Yılmaz'dan yarışmayla ilgili ağızları açıkta bırakan iddia

Elmas Yılmaz açıklamasında "Yarışmaya katılım parası 200 TL ödedik. Tüm masrafları kendimiz yaptık. Bu süreçte 5-6 bin TL harcadım. Best Smile seçilince çok ağladım" şeklinde devam etti.

Best model "Best Smile" güzeli Elmas Yılmaz'dan yarışmayla ilgili ağızları açıkta bırakan iddia

Genç yarışmacı açıklamasının devamında ise "Çocuklara özel tutmuş. Erkan Özerman'a masaj yapmak isteyen var mı diye mesaj atmışlar. Kayıtları var. Erkek modellere mesajlar atılmış. Mesajda 'Otelde Erkan beyle ya da bende kalırsın' yazmışlar. Bu çocuk kabul etmemiş çocuğa 'Ben sana yarışmada gösteririm' yazmışlar" iddiasında bulundu.


Best model "Best Smile" güzeli Elmas Yılmaz'dan yarışmayla ilgili ağızları açıkta bırakan iddia

BARIŞ ARSLAN'DAN ELMAS'A DESTEK

Programa telefonla bağlanan 'Best Model of Turkey 2021' yarışmacılarından Barış Arslan ise yaptığı açıklama ile Elmas Yıldız'ı destekledi. Arslan, şu ifadeleri kullandı:

"Hem Organizatör Aydın Bey'in Elmas'a söyledikleri doğru hem de ben o ahlaksız teklifleri kabul etmediğim için derece alamayacağım konusu tamamen doğru. Bizzat kulaklarımla duydum bunları. "Telefonda mesajlaşarak bana bunlar söylendi. Elmas konusu yüz yüze konuşuldu. Bazıları 2-3 ödül birden aldı. Asla o ödülü yakıştıramayacağınız ikişer, üçer ödül aldı. Bu Best Model tarihinde yoktur yani bu kadar aynı kişinin üst üste derece aldığı... Ben şok oldum sahnede. "Best Model tarihinde bir ilk oldu: kel birincimiz var. Diğerlerini söylemeye bile gerek yok. İlk 3 olamaz. Bu kadar kısa sürede oyların sayılması da imkansız. Ben ikinci ile konuştuğumda da 'İlk 5'te yoktum. Erkan Özerman beni öne aldı' dedi. Yarışmanın psikolojisi ve üzüntüsüyle bunun ses kaydını alamadım, unuttum. Bu ahlaksız teklifi reddettiğim için bana hiçbir şekilde derece vermediler. Ben 1,5 yıl boyunca bu yarışma için hazırlandım. Sıkı diyet, sıkı antrenman. Ahlaksız teklifi reddettiğim için beni cezalandırdılar. Duruşumu bozmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Bu canlı yayın bir başlangıçtı, bunun arkasında duracağız ve devamını getireceğiz. 'Erkan Özerman'a masaj yaparsan derece garanti' dendi. Ben bu pislikleri yapmadım."

Best Model Of Turkey 2021 "Best Smile" güzeli Elmas Yılmaz'dan yarışmayla ilgili ağızları açıkta bırakan iddia ile ilgili etiketler best model of turkey 2021 Barış Aslan Best Smile güzeli Elmas Yılmaz erkan özerman Yarışma güzellik yarışması
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.