Best Model birincisi dizi oyuncusuna arkadaşından tek kurşun!

İstanbul'da dizi oyuncusu Onur Seyit Yaran, Nişantaşı'nda tartıştığı arkadaşı tarafından tek kurşunla vuruldu. Yere yığılan Yaran'a çevreden koşanlar yardım etti. Hayati tehlikesi olmayan oyuncu hastaneye kaldırıldı.

İlginç olay, Nişantaşı Ihlamur Yolu Sokak'ta dün saat 18.45'te yaşandı. 2016 Best Model Türkiye ve Best Model Of The World yarışması birincisi ve aynı zamanda dizi oyunculuğu yapan Onur Seyit Yaran ve 2 arkadaşı belirlenemeyen bir nedenle tartıştı.

Best Model birincisi dizi oyuncusuna arkadaşından tek kurşun!

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine arkadaşı Yaran'a silahla tek el ateş etti ve olay yerinden kaçtı. Onur Seyit Yaran düşerek yere yığıldı, ilk müdahalesi olay yerinde yapılan oyuncu ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Oyuncu Yaran'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

Best Model birincisi dizi oyuncusuna arkadaşından tek kurşun! - Resim : 2

Best Model birincisi dizi oyuncusuna arkadaşından tek kurşun! - Resim : 3

Best Model birincisi dizi oyuncusuna arkadaşından tek kurşun! ile ilgili etiketler Saldırı silahlı saldırı dizi oyuncusu best model 2016 Onur Seyit Yaran
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.