Besleme medyada kartlar yeniden dağıtılıyor

RTÜK’ün Halk TV'ye verdiği 5 günlük yayın durdurma cezası bu gece yarısı bitiyor. Halk TV ekran yüzleri de bir video klip çekerek 'Nerede kalmıştık' dedi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK), verdiği ceza nedeniyle 5 gündür yayınları durdurulan Halk TV bu gece yarısından itibaren yayınlarına devam edecek.

 Kanalın yayına başlamasına saatler kala ekran yüzleri bir video klip çekti. İrfan Değirmenci, Ayşenur Arslan, Şirin Payzın gibi isimlerin yer aldığı klip, kanalın Twitter hesabından 'Nerede kalmıştık' notuyla paylaşıldı.

Besleme medyada kartlar yeniden dağıtılıyor


NE OLMUŞTU?

RTÜK, Halk TV'ye verilen yayın durdurma cezası hakkındaki yürütmeyi durdurma kararlarının yargı tarafından kaldırıldığını belirterek, "Kuruluşun, Üst Kurulun verdiği idari yaptırım kararını pazartesi gecesi 00.00 itibarıyla uygulamaya başlaması gerekmektedir." açıklamasında bulunmuştu.

 

Besleme medyada kartlar yeniden dağıtılıyor ile ilgili etiketler RTÜK Halk TV Ceza video

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.