'Besleme medya' parasının hakkını veriyor

ABD’li düşünce kuruluşu Center for American Progress'ın son raporu Gazete Duvar, Medyascope, T24 ve Bianet gibi kurumların yurtdışı kaynaklar tarafından fonlandığını ortaya çıkardı. Batı fonlarıyla beslendiği açığa çıkan Gazete Duvar, aldığı paranın hakkını vererek İletişim Başkanlığı'nı karalama girişiminde bulundu.

Center for American Progress'ın, “Türkiye’nin Değişen Medya Ortamı” adındaki raporunda yurt dışından fonlandığı ortaya çıkan Gazete Duvar, kirli çamaşırları ortaya serilince karşı atağa geçti.

İletişim Başkanlığı'nı karalamak için konuk yazara siparişle yazı yazdıran Duvar, somut bir delil sunmadan asılsız ithamlarda bulundu.

İletişim Başkanlığı'na 'propaganda bakanlığı' şeklinde çirkin bir yakıştırmada bulunan Duvar, 'bağımsız gazetecilik' adı altında yalan bilgileri yazmaktan çekinmedi.

PARANIN HAKKINI VERMEK İÇİN SONUNA KADAR ÇALIŞIYORLAR

Batı'dan aldığı paranın hakkını vermek için sonuna kadar çalışan Duvar,  İletişim Başkanlığı tarafından kuruma bağlı birimlerin tek tek isimleri açıklanmış olmasına rağmen TRT ve Anadolu Ajansı'nın da İletişim Başkanlığı'na bağlandığı iftirasını attı.

'Besleme medya' parasının hakkını veriyor

SAHİPLERİNİN SÖZCÜSÜ OLDULAR

Av. Tugay Bek imzasıyla yayınlanan bu yazıyla kimin propaganda aracı olduğu da gözler önüne serilmiş oldu.

ASILSIZ İDDİALARLA DOLU O YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

'Besleme medya' parasının hakkını veriyor ile ilgili etiketler medya Para İletişim Başkanlığı ABD Gazete Duvar fon
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.