Beslediğin teröriste dön de bir bak istedim!

Türkiye'nin sınırında kurulması planlanan terör devletine engel olmak için başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na verilen 120 saatlik ara bu akşam 22.00'de doluyor. ABD'nin bölgeden çekilmesi ise terör yandaşlarını çıldırtıyor.

ABD ile varılan uzlaşı çerçevesinde Barış Pınarı Harekatı’na ara verildi ve bugün o süre doluyor.

ABD ASKERLERİ BÖLGEDEN ÇEKİLİYOR

Türkiye’nin güvenli bölge olarak oluşturmak istediği alanda, terör örgütü PKK/YPG unsurları kalırsa operasyonun kaldığı yerden devam edeceği kararlı bir şekilde duyurulurken, ABD askerlerinin bölgeden çekilme süreci devam ediyor.

Askerlerin çekilmesi, terör yandaşlarını rahatsız etmeyi de sürdürüyor.

  "HAİN AMERİKA"

Bir kısım YPG'li terör yandaşları, ABD askerlerinin geçişi sırasında tepki gösteriyor. Teröre destek veren bir kadın, askerlerin zırhlı araçlarla geçişi sırasında bağırarak, gitmemesini istedi. YPG yandaşı kadın, "Evlatlarımızın ölümüne neden olduktan sonra evine dön hain Amerika." diyerek taş attı.

Beslediğin teröriste dön de bir bak istedim! ile ilgili etiketler PKK YPG ABD Barış Pınarı Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.