Beşiktaş'tan Ümraniyespor'un Senegalli golcüsü Idrissa Camara'ya yakın takip

TFF 1. Lig'de ilk 11 haftayı 27 puanla lider tamamlayan Ümraniyespor'da gözler Idrissa Camara'ya çevrildi. 23 yaşındaki Senegalli golcü performansıyla Süper Lig ekiplerinin transfer gündemine girdi. Beşiktaş'ın da Camara ile ilgilendiği ve transfer şartlarını öğrendiği ortaya çıktı. Camara'nın kulübüyle sözleşmesi sezon sonu tamamlanıyor.

Devre arasında Cenk Tosun'un tapusunu almaya hazırlanan Beşiktaş'ın gündeminde sürpriz bir golcü daha var... Siyah-Beyazlılar, Ümraniyespor'un Senegalli santrforuyla ilgileniyor.

Beşiktaş yönetimi, İstanbul ekibine geçen sezonun başında Senegal liginden transfer edilen ve attığı gollerle adından söz ettiren Idrissa Camara'nın transfer şartlarını sordu. Birkaç Süper Lig takımının da ilgilendiği Camara, bu sezon 11 maçta 4 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı. İlk 11 haftayı 27 puanla lider tamamlayan Ümraniyespor'da piyasa değerini 500 bin euroya kadar çıkaran Camara'nın sözleşmesi sezon sonu bitiyor.

Senegalli futbolcunun temsilcisi, Doğan Ercan, Radyospor'dan Özgür Sancar'a konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Eyüpspor'a attı, Altınordu'ya attı; ama bu gollerden daha önemlisi ve bizi mutlu eden şey sürekliliği... sürekliliği olan bir oyuncu. Tuzlaspor maçında bir gol, bir asisti var. Takımında çok mutlu, şampiyonluğa inanıyor. Son maça da onu izlemek için Süper Lig kulüpleri geldi. Ümraniyespor sözleşme yenilemek istiyor; ama biz beklemek istiyoruz. Süper Lig'den isteyen kulüpler var. Tarık başkan da bize çok yardımcı oluyor ve bize güveniyor."

Beşiktaş'tan Ümraniyespor'un Senegalli golcüsü Idrissa Camara'ya yakın takip

İKİ KULÜBÜN ARASI ÇOK İYİ

Geçen sezon Hasic bu sezon ise Kartal Yılmaz'ı kiralık olarak verdiği Ümraniyespor'la ilişkileri iyi olan siyah beyazlı yönetim, futbolcunun transfer koşullarını öğrendi. Beşiktaş'ın yakın geçmişte de Ümraniyespor'a altyapısında futbolcu verdiği biliniyor.

1 gol, 1 asistle yıldızlaştığı Tuzlaspor maçına ise Antalyaspor ve Alanyaspor izleme ekipleri, Camara'yı yakından takip etti. 

Beşiktaş'tan Ümraniyespor'un Senegalli golcüsü Idrissa Camara'ya yakın takip ile ilgili etiketler Beşiktaş Idrissa Camara ümraniyespor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.