Beşiktaş'tan TFF'ye tehditvari tepki!

Beşiktaş'tan TFF'yi hedef alan bir açıklama geldi. Siyah - Beyazlı ekip "24 saat içinde VAR kayıtları açıklanmazsa, TFF Yönetim Kurulu'nun tüm üyeleri ile diğer kurullardaki ilgililer hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağız." açıklamasını yaptı.

Süper Lig’de önceki akşam Fenerbahçe’yle oynanan derbiyi 3-1’lik skorla kaybeden Siyah-Beyazlılar’ın, bu mücadeledeki hakem kararlarına tepkisi sürüyor. Fenerbahçe derbisinin ardından, ezeli rakibinin galibiyetine gölge düşürmeden, karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır ve VAR hakemi Mete Kalkavan’ı hedef tahtasına koyan Beşiktaş Yönetimi, Türk futbolu için istediği adalet mücadelesinden geri adım atmıyor.

Beşiktaş'tan TFF'ye tehditvari tepki!

"24 SAAT İÇİNDE VAR KAYITLARI AÇIKLANMAZSA...''

Derbiye ait VAR kayıtlarının açıklanmasını isteyen Beşiktaş yönetimi, "24 saat içinde VAR kayıtları açıklanmazsa, TFF Yönetim Kurulu'nun tüm üyeleri ile diğer kurullardaki ilgililer hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağız." açıklamasını yaptı.

 

 

Beşiktaş'tan TFF'ye tehditvari tepki! ile ilgili etiketler Süper Lig TFF Fenerbahçe Cüneyt Çakır VAR
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.