Beşiktaş'tan Serdar Ortaç için suç duyurusu! "Şarkıcı S.O."

Beşiktaş, Serdar Ortaç için hukuki işlem başlattı! Serdar Ortaç'ın sahne aldığı mekanda siyah-beyazlı kulüp ile ilgili sarf ettiği sözlerin ardından Beşiktaş, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

Beşiktaş'tan Serdar Ortaç ile ilgli suç duyurusu! 

Beşiktaş Kulübü, şarkıcı Serdar Ortaç'ın Adana Demirspor maçıyla ilgili sahnede yaptığı hareketler ve kullandığı ifadeler nedeniyle suç duyurusunda bulundu. Resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır." ifadelerini kullanan siyah-beyazlı ekibin Serdar Ortaç için "Şarkıcı S.O." olarak bahsetmesi dikkatleri çekti.

"ŞARKICI S.O." GÖNDERMESİ DİKKAT ÇEKTİ

Serdar Ortaç'ın sahne aldığı bir mekanda Beşiktaş ile ilgili kullandığı ifadeler dolasıyıla siyah-beyazlı kulüp bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada sanatçının ismini kullanmak yerine kendisinden  "Şarkıcı S.O." olarak bahsedilmesi siyah-beyazlı kulübün bir gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı.

SERDAR ORTAÇ'IN SAHNEDE SÖYLEDİĞİ SÖZLER... "ADANA İÇİN ZIPLIYORUZ"

Serdar Ortaç şarkısını kesip bir konuşma yaptı. Ünlü şarkıcı "Masalardan ışıkları gösteriyorlar telefondan. Adana Demirspor... Adana Demirspor bu hafta ağzına ...... helal olsun Adana. O yüzden söylüyoruz. O yüzden zıplıyoruz" ifadelerini kullandı.

SERDAR ORTAÇ'TAN PAYLAŞIM! "ADANA DA BEŞİKTAŞ DA BENİ AFFETSİN"

"Adana'da konserim vardı, seyirci ısrarla telefonunu gösterdi ve söylememi istedi. Israrla bunu söyle dedi. Ben de bunu söyledim. Kimin kiminle maç yaptığını bile bilmem, futbola bakmam bile. Adana'yı gaza getireyim derken öbür tarafı sinirlendirdim. Beşiktaş büyük bir camiadır. Sergen en az 30 senelik dostum. Herkesten özür diliyorum. Adana da Beşiktaş da beni affetsin inşallah." ifadelerini kullanarak herkesten özür dilediğini belirtti.

Beşiktaş'tan Serdar Ortaç için suç duyurusu! "Şarkıcı S.O." ile ilgili etiketler Beşiktaş Adana Demirspor Serdar Ortaç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.