Beşiktaş'tan savunmaya takviye! Anlaşma tamam...

Beşiktaş, Atınç Nukan ile 2+1 yıllık sözleşme imzalıyor.

TRT Spor'un haberine göre, Beşiktaş, eski oyuncusu Atınç Nukan'ı kadrosuna kattı. 25 yaşındaki futbolcuyla 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

ATINÇ NUKAN KİMDİR?

20 Temmuz 1993 tarihinde doğan 1,96'lık stoper oyuncusu Atınç Nukan, İstanbul'da doğdu. Futbola Küçükçekmece alt yapısında başlayan Atınç Nukan, Beşiktaş alt yapısına 2006'da transfer oldu. 2019 yılında Beşiktaş'ın U21 takımında oynayan Atınç Nukan, 2013 yılında Dardanelspor'a kiralandı. 2014'te yeniden Beşiktaş'a dönen Atınç Nukan, 1 Temmuz 2014'te profesyonel takımda oynamaya başladı. Beşiktaş'ta sergilediği futbolla Alman ekibi RB Leipzig'e 2015'te 6 milyon avro karşılığında transfer olan Atınç Nukan, 1 yıl sonra Beşiktaş'a yeniden kiralandı. 2018'e kadar Beşiktaş'ta kiralık oynayan Atınç Nukan'ın bonservisi elinde bulunuyor.

Beşiktaş'tan savunmaya takviye! Anlaşma tamam... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.