Beşiktaş'tan Önder Karaveli'yle devam kararı... Takımı derbiye o çıkaracak

Beşiktaş'tan Önder Karaveli'yle devam kararı... Beşiktaş, 17. haftada Kadıköy'de oynayacağı Fenerbahçe derbisine Önder Karaveli yönetiminde çıkacak. Siyah-Beyazlı yönetim bugün yaptığı toplantıda, Kayserispor maçındaki başarılı performansıyla konuşan altyapı antrenörü Karaveli'yle yeni teknik direktör bulana kadar yola devam kararı aldı.

Beşiktaş'ta bugün gerçekleşen yönetim kurulu toplantısı sona erdi. Siyah-beyazlılarda hoca adayları ikiye düştü. Yerli isim olarak Rıza Çalımbay'da yabancı hoca olarak da Bruno Pinheiro'da karar kılındı. Son karar yarın verilecek.

Sergen Yalçın'ın ardından Kayserispor maçında takımın başında sahaya çıkan Önder Karaveli, iki kez geriye düştükleri maçta yaptığı hamlelerle maçın 4-2 kazanılmasında önemli rol oynamıştı.

Taraftarın da gözüne giren altyapı antrenörü Önder Karaveli'yle yola devam kararı alındı. Beşiktaş'ta yeni teknik direktör bulunana kadar Karaveli görev yapacak. 17. haftadaki Fenerbahçe derbisine de takımı Önder Karaveli hazırlayacak.

RIZA ÇALIMBAY İSMİ ÖNE ÇIKIYOR 

Yönetim Kurulu'nun "Yerli bir hoca olacaksa, Beşiktaş'ın içinden gelen bir isim olsun" önerisi, Başkan Ahmet Nur Çebi'den de kabul gördü. Yerli hoca konusunda Rıza Çalımbay isminde karar kılınırken, yabancı konusunda ise Bruno Pinheiro öne çıktı. Bu iki isim için son kararı Başkan Ahmet Nur Çebi verecek.

Hafta sonunda oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesinde yeni teknik direktörü yarın belirlemek isteyen yönetimde, ibre ligi ve takımı da iyi bilmesi nedeniyle Rıza Çalımbay'dan yana.

Beşiktaş Yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, toplantı çıkışında basın mensupları ile kısa bir sohbet ederek, "Yönetim kurulu olarak biz fikrimizi söyledik. Son kararı başkanımız Ahmet Nur Çebi verecek. Bu hafa içinde hocamız belli olur" dedi.

 

CEYHUN KAZANCI'NIN AÇIKLAMALARI

Toplantının ardından Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, basın mensuplarına teknik direktör konusunda açıklamalarda bulundu.

Birçok ismin gündemde olduğunu ve bu isimler arasında Şenol Güneş’in de olduğunu söyleyen Ceyhun Kazancı, “Bütün hocalar değerlendirildi. Bütün çalışmalar için birkaç güne ihtiyacımız var. Yerli yabancı yeni isimler gündeme geldi. Basına çıkmayan isimler de var. Şu anda yerli ya da yabancı hoca olsun konusundan ziyade isimle ilgili durumlar var. Toplantı esnasında da herhangi bir hocayla temasımız da olmadı” dedi.

BİLİC & PİNHEİRA DOĞRU HABER 

Son günlerde yazılan isimlerden Bruno Pinheiro’nun hala gündemde olduğunu söyleyen Ceyhun Kazancı, “Bu ismi de değerlendiriyoruz. Artıları ve eksileriyle her ismi değerlendiriyoruz. Dolaylı şekilde bütün isimleri değerlendirmek ve bütün yönetim kurulunun isimlerini almak çok önemliydi. Ben de profesyonel olarak görüşlerimi aktardım. Bugün beklenti vardı ama acele etmek istemiyoruz. Harika bir liderimiz var ve camia tarafından bağra basıldı. Önder hocaya tekrar teşekkür ediyoruz. Herhangi bir hata yapmamak için acele etmiyoruz. Listede 7-8 adayımız var” dedi.

Gündeme gelen isimlerden Farke ile anlaşılamadığını da söyleyen Kazancı, son olarak ise listedeki isimlerden birinin Beşiktaş’ın eski hocası Slaven Bilic olduğunu ifade ederek sözlerini tamamladı.

Beşiktaş'tan Önder Karaveli'yle devam kararı... Takımı derbiye o çıkaracak ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Önder Karaveli Ceyhun Kazancı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.