Beşiktaş'tan kaleci operasyonu! İşte öne çıkan 2 isim

Loris Karius'la yollarını ayıran Beşiktaş, önümüzdeki sezonda kaleci pozisyonu için tecrübeli eldivenler olan Sinan Bolat ve Volkan Babacan'la görüşmelere devam ediyor.

Beşiktaş’ta transfer rotası yavaş yavaş şekillenmeye devam ediyor. Bir kaleci, bir sağ bek, bir stoper ve bir kanat oyuncusu arayan Beşiktaş’ta ilk hedef kaleci transferi. Loris Karius ile yollarını ayıran ve kaleye transfer yapmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, rotasını iki oyuncuya çevirdi.

Beşiktaş'tan kaleci operasyonu! İşte öne çıkan 2 isim

Asist Analiz'in özel haberine göre bir dönem Galatasaray’da da forma giymiş Milli kaleci Sinan Bolat ile Mayıs ayının başından bu yana görüşmelerini sürdüren Beşiktaşlı yöneticilerin diğer hedefi ise Başakşehirli Milli kaleci Volkan Babacan.

Sinan Bolat ile görüşmelerin olumlu ilerlediği ancak Beşiktaş’ın iç transferdeki sözleşmesi biten oyuncularla anlaşma zemini oluşturup sonradan dış transferde harekete geçeceği öğrenildi.

Volkan Babacan ile 2019 yılının Kasım ayında sözlü mutabakata varıldığı, bu mutabakatta bir yılı opisyonlu olmak üzere iki yıllık sözleşme önerildiği ancak resmiyette bir adım atılmadığı da gelen bilgiler arasında.

Yönetim içerisinde hem Volkan Babacan hem de Sinan Bolat konusunda fikir ayrılıklarının olduğu ve net bir görüş sağlanamadığı da belirtildi.

Beşiktaş'tan kaleci operasyonu! İşte öne çıkan 2 isim ile ilgili etiketler Süper Lig volkan babacan sinan bolat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.