Beşiktaş'tan Gomis bombası!

Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi...Sergen Yalçın önderliğinde önümüzdeki sene şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş'ta gelecek sezonun golcüsü belli oldu.

Siyah beyazlı yönetimin üzerinde durduğu iki isimden biri eski Galatasaraylı Bafetimbi Gomis...

Beşiktaş'tan Gomis bombası!
Beşiktaş'tan transfer atağı... Siyah-beyazlılarda yeni sezon transfer çalışmaları uzaktan da olsa devam ediyor. Beşiktaşlı yöneticiler bir yandan teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da önlerine gelen teklifleri değerlendirmeye alıyor. Kadrosunu kaliteli isimlerle güçlendirmek isteyen yönetimin önüne son olarak iki ünlü isim daha geldi. Bunlardan biri Galatasaray'da gol krallığına ulaşan ve ardından Al Hilal'e giden Bafetimbi Gomis, diğeri ise 5 senelik Juventus macerasını sonlandıran ve Katar Ligi ekiplerinden Al Duhail'e transfer olan Hırvat futbolcu Mario Mandzukic.

 

Beşiktaş'tan Gomis bombası! ile ilgili etiketler Süper Lig gomis
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.