Beşiktaş'tan Gökhan Töre ve Nazım Sangare atağı

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Gökhan Töre ve Nazım Sangare transferinde anlaşma noktasına geldi.

Transfer konusunda önceliği forvet hattına veren Siyah-Beyazlılar, ek olarak diğer bölgeler için de çalışmalarda bulunuyor. Fanatik Gazetesi'nde yer alan haberde elinde yüksek bir transfer bütçesi bulunmaması sebebiyle kadrosunu yerli isimlerle takviye etmeyi amaçlayan Kara Kartal, sağ bek hattında son olarak rotayı Antalyaspor’un 26 yaşındaki futbolcusu Nazim Sangare olarak belirledi.

Milli futbolcuyla menaceri aracılığıyla ilk teması kurup olumlu yanıt alan Beşiktaş Yönetimi, Antalyaspor’la PAOK maçından sonra masaya oturacak. Siyah-Beyazlılar, sağ kanat transferi konusunda da Gökhan Töre ismini gündeminden düşürmüyor. 28 yaşındaki kanat oyuncusuyla anlaşma sağlayan yönetim, Yeni Malatyaspor’u ikna etmeye çalışıyor.

ŞEHİRDEN AYRILDI

Bonservissiz olarak katıldığı Yeni Malatya’dan sezon sonunda ayrılma konusunda anlaşmalarına rağmen bu konuda kulübün fikrinin değişmesi sonrasında şehirden ayrılıp bağlarını koparan Gökhan, Beşiktaş’tan müjdeli haberi bekliyor. Gökhan için Tyler Boyd talebi geri çevrilen Yeni Malatya’nın, son olarak Umut Nayir isteğine ise olumlu yanıt verilmesi bekleniyor. 

Beşiktaş'tan Gökhan Töre ve Nazım Sangare atağı ile ilgili etiketler Beşiktaş Gökhan Töre Nazim Sangare Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.