Beşiktaş'tan flaş Vida ve Fellaini açıklaması!

Şampiyonlar Ligi'nde Monaco beraberliğiyle 4 maç sonunda yenilgisizliğini sürdüren ve puanını 10'a çıkaran Beşiktaş'ta yüzler gülüyor. Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, yapılacak transferlerden birinin müjdesini verirken, diğer isimlerle ilgili de konuştu.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Radyospor’da çarpıcı açıklamalar yaptı... Ürkmezgil yapılacak transferler ve gündemdeki isimlerle ilgili de konuşurken, şunları söyledi...

Cenk Tosun çok güzel başladı. Avrupa ve ligde gol atıyor. Kendisini geliştirdi, özgüven kazandı. Tatillerde bile çalıştı. Daha çok güçlenmiş bir Cenk, daha araştırıcı bir Cenk var. İnşallah bunların devamı gelir. Kendisini çok daha iyi noktalarda görürüz. Her hoca tabii ki Cenk gibi bir futbolcuyu takımda tutmak ister. Futbol bir endüstri haline geldi. Bu kararı yönetim ve başkanımız verecek. Her hoca iyi oyuncusunu bırakmak istemez, iyi oyuncuları kadrosunda görmek ister.

İçimizden geçen bir rakip yok. Tabii ki insan seçici olmak ister. Bu saatten sonra tüm takımlar güçlü. Neresinden bakarsanız bakın güçlü takımlar var. Birinci olmanın getirdiği bir onur ve özgüven var. Tüm takımlar güçlü. Kafamdan geçen bir rakip yok. Bu saatten sonra karşımıza çıkan her rakip güçlü olacak.

Gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Tabii ki insanoğlu her konuda daha iyisini düşünür. Bundan daha doğal bir şey olamaz. Gruptan çıkmak çok güzel olacak. Gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.

Pepe takımı taşıyor. Geriden oyun kuruyor ve oyunu sakinleştiren bir oyuncu. Tecrübesiyle, özgüveniyle katkı sağlıyor. Çok önemli bir faktör. Kornerlerde bile herkes Pepe diye bağırıyordu. Duran toplarda da herkes Pepe’yi bekliyor. Vida transferi inşallah oldu diyebilirim. Kulüpte konuşulanlar böyle. Fellaini ile ilgili bir gelişme, bir durum yok. Bu konuyla ilgili gelişme de yok.

Beşiktaş'tan flaş Vida ve Fellaini açıklaması! ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer Vida fellaini ahmet ürkmezgil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.