Beşiktaş'tan flaş altyapı kararı! Taşınıyorlar...

Beşiktaş'ta U-15, U-16, U-17 ve U-18 takımlarının Fulya’dan Nevzat Demir Tesisleri’ne getiriliceği, bundan sonra A Takım'la aynı ortamda bulunacakları iddia edildi. Oyuncular Sergen Yalçın ve yardımcıları tarafından da yakından takip edilecek.

Sözcü'den Ali Aydın'ın haberine göre; Beşiktaş yönetiminin altyapıya yönelmesinin ilk adımı atıldı.

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın talebi doğrultusunda daha önce idmanlarını Fulya'da gerçekleştiren U-15, U-16, U-17 ve U-18 takımları Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne taşınacak.

GÖZETİM ALTINDA OLACAKLAR

Bundan önceki sistemde Ümraniye'de yalnızca U-19 takımı çalışmalarını sürdürüyordu. Bundan sonra ‘Gelişim' kategorisinde olan bu takımlar Sergen Yalçın ve yardımcılarının gözetim altında olacak.

YETİŞTİRME KURSLARI

Fulya'da futbolcu yetiştirme kursları devam edecek. Diğer kategorideki minik Beşiktaşlılar altyapı hocalarıyla birlikte çalışmalarını sürdürecek.

BAŞKAN ÖNEM VERİYOR

Altyapıdan sorumlu yönetici Fırat Fidan, yeni dönemde artık altyapıya daha çok önem vereceklerini ve Beşiktaş'ın geleceğinde önemli yer edinecek yeteneklere sahip olduklarını söyledi. Başkan Ahmet Nur Çebi de çok önem verdiği altyapıdaki mevcut durum hakkında sık sık bilgi alıyor.

Beşiktaş'tan flaş altyapı kararı! Taşınıyorlar... ile ilgili etiketler altyapı Sergen Yalçın Ümraniye fulya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.