Beşiktaş'tan, Fenerbahçe'ye Atilla Karaoğlan yanıtı!

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor maçının ardından Fenerbahçe'nin, hakemlere karşı tepkisi devam ediyor. Konyaspor maçına atanan Atilla Karaoğlan'la ilgili paylaşım yapan Sarı-Lacivertliler'e, Beşiktaş'tan yanıt geldi..

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe sahasında arabam.com Konyaspor'u konuk edecek. Bu maça hakem Atilla Karaoğlan'ın atanmasının ardından Sarı-Lacivertlilerden flaş bir paylaşım gelmişti.

BEŞİKTAŞ, BU PAYLAŞIMIN ARDINDAN FENERBAHÇE'YE YANIT VERDİ

Yapılan paylaşımda, "25.12.2022 tarihinde Gaziantep FK ile oynadığımız maçın hakemini, haklı kararında dik durmasına rağmen kendi maçı öncesi algı yaratmak amaçlı kullananlara önerimiz, önlerindeki maça çıkıp şerefiyle hakkıyla mücadele etmeleridir." denildi. 

 

Beşiktaş'tan, Fenerbahçe'ye Atilla Karaoğlan yanıtı! ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.