Beşiktaş'tan, Emre Akbaba hamlesi!

Beşiktaşlı yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Instagram hesabından Emre Akbaba'yı takibe aldı.

Galatasaray'ın uzun süredir ilgilendiği Alanyaspor'un milli futbolcusu Emre Akbaba ile ilgili ezeli rakip Beşiktaş'tan hamle geldi.

Skorer'in haberine göre; Beşiktaş Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Instagram hesabından Emre Akbaba'yı takibe aldı.

BAŞAKŞEHİR TRANSFERDEN VAZGEÇTİ

Dün Medipol Başakşehir kulübü, resmi açıklama ile Emre Akbaba transferinden vazgeçtiğini duyurdu.

Açıklamada; "Milli futbolcunun transferi konusunda hem kendisinin menajeri hem de kulübüyle Ocak ayında anlaşmaya varılmıştı. Oyuncu temsilcisi ile prensip anlaşmasına varılmasına karşın ilerleyen süreçte başka kulüplerden gelen yüksek teklifler nedeniyle bizim de teklifi 3 kat arttırmamız istenmiş, bu talep kulübümüz tarafından kabul edilmemiştir. Emre Akbaba ile anlaşma sağlanamadığını belirtir, bu sebepten dolayı Medipol Başakşehir Futbol Kulübü olarak Emre Akbaba transferinin gündemimizden kalktığını kamuoyunun bilgilerine sunarız." ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş'tan, Emre Akbaba hamlesi! ile ilgili etiketler Emre Akbaba Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.