Beşiktaş'tan Emirhan İlkhan açıklaması: Transfer teklifi gelmiştir

Beşiktaş, genç oyuncu Emirhan İlkhan’a transfer teklifi geldiğini ve oyuncunun kulüpte kalmasını istediklerini bu çerçevede transfer görüşmelerinin yürütüleceğini açıkladı.

Beşiktaş, genç oyuncu Emirhan İlkhan’ın transfer iddialarına yönelik açıklama yaptı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Yeni sezon öncesi Teknik Direktörümüz ile ilgili yanlı ve art niyetli haberlerin ardından şimdi de futbolcumuz Emirhan İlkhan ile ilgili yanlı ve kasıtlı haberlerden dolayı bir açıklama daha yapmak zorunluluğu doğmuştur.

''FUTBOLCUNUN TAKIMDA KALMASI YÖNÜNDE İSTEĞİ VE TUTUMU VARDIR''

Futbolcumuz Emirhan İlkhan ile ilgili transfer teklifi gelmiştir. Yönetim Kurulumuzun futbolcunun takımda kalması yönünde isteği ve tutumu vardır. Futbolcumuzla kulübümüzde kalması yönünde ısrarlı görüşmelerimiz devam etmektedir. Bundan sonra yapılacak transfer görüşmeleri de bu çerçevede yürütülecektir.

Beşiktaş'tan Emirhan İlkhan açıklaması: Transfer teklifi gelmiştir

''SÖZDE FIRTINAYA AKLISELİM BEŞİKTAŞLILARIN İTİBAR ETMEDİĞİNİ BİLİYORUZ''

Kulübümüz için en doğrusunu yapmak için çalışırken, kötü niyetli ve şahsi hesapları olan kişilerin sosyal medyada yaratmaya çalıştığı sözde fırtınaya aklıselim Beşiktaşlıların itibar etmediğini biliyoruz. Bu tarz tavır ve tutumlar, bizi Beşiktaş’a en doğru şekilde hizmet etme kararlılığından alıkoyamaz.

''VADOFONE PARK'A SEZON AÇILIŞ MAÇIMIZA BEKLİYORUZ''

Birlik beraberlik sezonu ilan ettiğimiz yeni sezon öncesi bu kötü niyetli ve provokatif amaçlı kişilere en doğru cevabı takımımıza destek olarak vermek üzere taraftarlarımızı bu akşam Vodafone Park’a sezon açılış maçımıza bekliyoruz” ifadelerine yer verildi. 

İHA

Beşiktaş'tan Emirhan İlkhan açıklaması: Transfer teklifi gelmiştir ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer Emirhan İlkhan transfer teklifi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.