Beşiktaş'tan Edin Dzeko açıklaması... Şampiyonlar Ligi'ne yakışır bir golcü alınacak

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Edin Dzeko transferiyle ilgili bilgi verdi. Siyah-Beyazlı idareci", Üst düzey santrfor olması için girişimlerimiz var. Dzeko olur, başkası olur. Şu an için somut bir şey yok. Dzeko ile görüşmemiz normal. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir kulüp. Dzeko listemizde, Diego Costa ile de görüşüyoruz" dedi.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, AS Roma'nın Boşnak golcüsü Edin Dzeko'yla temas halinde olduklarını açıkladı.

Beşiktaş'ın yakın geçmişte Demba Ba, Mario Gomez ve Vincent Aboubakar gibi golcüleri kadrosuna kattığını hatırlatan Kocadağ, Şampiyonlar Ligi'nde taraftarı heyecanlandıracak bir isimle mücadele edeceklerini söyledi.

Beşiktaş'tan Edin Dzeko açıklaması... Şampiyonlar Ligi'ne yakışır bir golcü alınacak

ÜST DÜZEY SANTRFOR ALACAĞIZ

35 yaşındaki Boşnak golcünün Serie A ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan Siyah-Beyazlı idareci, şunları söyledi:

"Alex Teixeira ve Fernando, Beşiktaş'ta oynayabilecek seviyedeler. Serbest oyuncuların hepsine bakıyoruz. Sonuçta bonservisleri elinde. O bölgede kalabalığız ama oyuncu eksilirse, olabilir. Şartlar ne olur, bizim istediğimiz şartlara gelir mi, bakmak lazım. Santrfor bölgesine iki takviye yapmamız lazım. Üst düzey santrfor olması için girişimlerimiz var. Dzeko olur, başkası olur. Şu an için somut bir şey yok. Dzeko ile görüşmemiz normal. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir kulüp. Dzeko listemizde, bu tip oyuncularla görüşmemiz normal. Diego Costa ile görüşüyoruz, şartlarımıza uyarsa transfer etmek isteriz. Birinci santrfor olarak iyi isimlerle görüşüyoruz."

SÖRLOTH'LA İLGİMİZ YOK

Kocadağ, "Kaan Ayhan'ı Beşiktaş'ta görmek isteriz. Kulübüyle temas kurmak istiyoruz. Sörloth ile bir ilgimiz yok. Gedson için bize kiralama teklifi oldu ama şu an için gündemimizde değil. Kiralamak isterlerse, hocamız isterse, talip oluruz. Kenan Karaman transferi için belli bir noktaya geldik. Ancak şartlarla ilgili görüşmeler devam ediyor. Bizim istediğimiz şartlara gelirse, olabilir" diye devam etti.

Beşiktaş'tan Edin Dzeko açıklaması... Şampiyonlar Ligi'ne yakışır bir golcü alınacak - Resim : 2

GHEZZAL VE ROSİER KALMAK İSTİYOR

Transfer çalışmalarıyla ilgili soruyu yanıtlayan Beşiktaş Asbaşkanı, taraftarın en çok merak ettiği Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier konusundaki son durumu da şöyle anlattı:

"Transferlerde minimum risk, maksimum fayda sağlayacak şekilde hareket ediyoruz. Transfer yapmak istiyoruz ama limitler bizi zorluyor. Beşiktaş'ın kriterlerine uygun şekilde transfer yapacağız. Transferde oyuncuların profesyonellik seviyelerine önem veriyoruz. Ghezzal ve Rosier fırsat transferleriydi. Fırsat transferi bu sene de olacak. Acele etmemize gerek yok. İspanya'daki kamp öncesi transferlerin yüzde 80'ini tamamlamak istiyoruz.

Şu anda belli bir noktaya geldiğimiz oyuncular var. Heyecan ve kalite katacak oyuncular alacağız. Mevcut kadromuzu tutmak istiyoruz. Rosier ile iyi bir noktaya geldik. Rosier ve Ghezzal kalmak istiyor. Olmazsa da hepsinin alternatifi var. Önceliğimiz bu oyuncularla devam etmek. İki santrfor mutlaka takviye yapacağız. Atiba Hutchinson ve Gökhan Töre ile uzatmayı planlıyoruz. Salih Uçan pazartesi günü kampa katılacak." 

Beşiktaş'tan Edin Dzeko açıklaması... Şampiyonlar Ligi'ne yakışır bir golcü alınacak ile ilgili etiketler Beşiktaş Emre Kocadağ Edin Dzeko
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.