Beşiktaş'tan 'derbide atılan gollerde birbirinize sarılmayın' mesajı

Beşiktaş, hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisi öncesinde taraftarlarına koronavirüs uyarısında bulundu. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, ''Gol sonrasında birbirimize sarılmayı bir süreliğine ertelememiz lazım'' ifadeleri yer aldı.

Galatasaray ile Beşiktaş, Süper Lig'in 26. haftasında karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom Stadyumu'nda hafta sonunda oynanacak dev mücadele öncesi koronavirüs salgınının ülkemizde de görülmesinin ardından maçın iptal olup olmayacağı tartışma konusu olmuştu. Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, maçın ertelenmesi ya da seyircisiz oynanması için şimdilik bir engel olmadığını belirtmişti.

Öte yandan sarı-kırmızılı ekip yöneticileri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden maç öncesinde stadyumun dezenfekte edilmesini istedi.

BEŞİKTAŞ'TAN 'SARILMAYIN' UYARISI

Koronavirüsün gölgesinde beklenen derbi için bir paylaşım da Beşiktaş'tan geldi. 

Twitter hesabından paylaşımda bulunan siyah-beyazlı kulüp, taraftarlarına atılacak gollerin ardından sarılmayın uyarısında bulundu. 

Kulüpten yapılan açıklamada, ''Gol sonrası birbirinize sarılmayı çok sevdiğinizi biliyoruz ama Covid19 sebebiyle bunu bir süreliğine ertelemeniz lazım.'' ifadeleri yer aldı.

Beşiktaş'tan 'derbide atılan gollerde birbirinize sarılmayın' mesajı

Beşiktaş'tan 'derbide atılan gollerde birbirinize sarılmayın' mesajı ile ilgili etiketler Galatasaray Derbi Koronavirüs Korona sarılmak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.