Beşiktaş'tan derbi öncesi transfer gelişmesi!

Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Beşiktaş'ta derbi öncesi bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı ekip Fode Koita'dan bonservis sorunu ile ilgili bir istekte bulundu.

Transferde bir an önce sonuca ulaşmak isteyen Beşiktaş'ta Fode Koita gelişmesi. Mandzukic ile görüşmeleri başta iyi giden siyah-beyazlı ekip, Milan'ın devreye girmesi sonucu yıldız futbolcu ile aralarındaki bağ açılmıştı. Hırvat santrafor için gün gün umutları azalan Beşiktaş, gözünü transfer listesindeki diğer oyunculara çevirdi.

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'tan transfer için yeni bir adım geldi. Kasımpaşalı Fode Koita'nın da peşinde olan siyah-beyazlılar yıldız futbolcuya bonservis sorununu çözmesi isteğinde bulunduğu öğrenildi. Beşiktaş'a gelmek isteyen Fode Koita'nın siyab-beyazlı formayı giymesi için çalışmalar devam ediyor.

6 AY SONRA BEŞİKTAŞ'TA

Fotuna Düsseldorf forması giyen milli futbolcu için Beşiktaş, iyi ilerlemeler kaydetmişti. Fotuna Düsseldorf'un lig atlaması için Kenan Karaman'a ihtiyacı olmasından dolayı 6 ay daha Almanya'da forma giyecek. Siyah-beyazlı ekip 6 ay sonra yıldız futbolcuyu bedavaya almak amacı ile transferi askıya almıştı. 

Beşiktaş'tan derbi öncesi transfer gelişmesi! ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş fode koita
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.