Beşiktaş'tan Brezilyalı yıldız Alex Teixeira'ya 2 yıllık transfer teklifi

Beşiktaş, 2016'da 50 milyon euro bonservisle Çin'e transfer olan ve 5 yıllık Çin macerasını ocak ayında bitiren Brezilyalı 10 numara Alex Teixeira transferinde sona yaklaştı. 31 yaşındaki yıldız, Siyah-Beyazlı yönetiminin şartlarını kabul ederse önümüzdeki sezon Devler Ligi'nde top koşturacak.

Geçtiğimiz günlerde Merih Demiral'ın Tottenham Hotspur ve Everton tarafından istendiğini, İtalyan devinin de 40 milyon euro talep ettiğini duyuran İtalyan gazeteci Nicolo Schira, bugün de Beşiktaş taraftarını heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. Schira, siyah beyazlı ekibin Alex Teixeira ile ilgilendiğini öne sürdü.

 

Çifte kupalı şampiyon, teknik direktör Sergen Yalçın'la sözleşme uzatmaya hazırlanırken bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor. Önümüzdeki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde direkt grup aşamasında mücadele edecek olan Kartal, Brezilyalı yıldıza yıllık 2 milyon eurodan 1+1 yıllık sözleşme önerdi. Teixeira ise Beşiktaş'tan 3 milyon euro istiyor. 

Ocak ayında Çin'in Jiangsu kulübünden ayrılan ve boşta olan yıldız orta saha oyuncusu için 1.5 milyon euroluk bir imza parası ödeneceği iddialar arasında... Ukrayna devi Shakhtar Donetsk'teki dikkat çekici performansının ardından Avrupa'nın devlerine transfer olması beklenirken 50 milyon euro bonservisle Çin'e giden Alex Teixeira, Ocak ayında 5 yıllık Çin macerasına nokta koymuştu.

Shakhtar Donetsk ile Jiangsu Suning'nun yanı sıra Brezilya'da Vasco da Gama forması giyen ve profesyonel kariyerinde 428 maça çıkan Teixeira'nın 172 gol, 72 asisti bulunuyor. Yıldız 10 numara, Shakhtar formasıyla 2014-15 ve 2015-16 sezonlarını gol kralı olarak tamamlamıştı.

Beşiktaş'tan Brezilyalı yıldız Alex Teixeira'ya 2 yıllık transfer teklifi

Beşiktaş'tan Brezilyalı yıldız Alex Teixeira'ya 2 yıllık transfer teklifi ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Alex Teixeira
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.