Beşiktaş'tan bomba transfer! 4 yıllık anlaşma

Sırp basını, Siyah-Beyazlıların, Manchester City'de 1 yıl daha kontratı bulunan Alexander Kolarov'la 3+1 yıllığına anlaşmaya vardığını duyurdu.

Transfer çalışmalarını sessiz bir şekilde sürdüren Beşiktaş için Sırp basınından dev bir iddia geldi. Manchester City'nin sol beki Aleksandar Kolarov ile anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Mozzart Sport'un servis ettiği habere göre, Beşiktaş, Kolarov transferini bitirdi ve 3+1 yıllık olarak 2021'e kadar sözleşme imzalandı. Transferde çok küçük detayların kaldığı, bunun da kısa sürede tamamlanacağı aktarıldı.

Pep Guardiola'nın gelecek sezon kadrosunda düşünmediği öne sürülen 31 yaşındaki sol bek Kolarov ile temasa geçen Beşiktaş'ın oyuncuyu ikna ettiği, milli takımdan takım arkadaşı Dusko Tosic ile birlikte oynamaya çok yakın olduğu kaydedildi.

Manchester City ile olan sözleşmesi 2018 yılında sona erecek olan Kolarov, geçtiğimiz sezonda 40 maçta forma giyerek 1 gol atıp 2 de asist yapmıştı

Beşiktaş'tan bomba transfer! 4 yıllık anlaşma ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.