Beşiktaş'tan Bernard Mensah hamlesi

Beşiktaş yönetimi, Galatasaray'ın da gündeminde olan Bernard Mensah'ın transferi için Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile görüşmesi yaptı.

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Fabrice N'Sakala'yı kadrosuna katan siyah-beyazlılar, Mensah için resmen harekete geçti. Hürriyet'te yer alan haberde, Beşiktaş yönetimi ile Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, İstanbul'da Bernard Mensah için bir görüşme gerçekleştirdi. Pazarlıklarda Mensah için 2.5 milyon euro artı oyuncu takası üzerine yoğunlaşıldığı belirtildi.

Galatasaray'ın Kayserispor'a son teklifi ise 1.5 milyon euro kiralama bedeli artı takas olarak da Ahmet Çalık, Jimmy Durmaz ve Emre Taşdemir şeklinde olmuştu.

Beşiktaş'tan Bernard Mensah hamlesi ile ilgili etiketler Transfer Beşiktaş Kayserispor bernard mensah
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.