Beşiktaş'tan Avrupa'ya erken veda!

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, sahasında Malmö'ye 1-0 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.

Avrupa Ligi I Grubu 6. maçında Beşiktaş evinde Malmö'ye 1-0 mağlup oldu ve grubunu 3. sırada tamamlayarak Avrupa defterini kapattı.

Beşiktaş, Malmö karşısına önemli oyuncularından yoksun çıktı. Mücadelde Gökhan Gönül, Jeremain Lens, Ryan Babel, Enzo Roco, Pepe, Caner Erkin, bu karşılaşmada kadroda yer alamadı.

Siyah beyazlılar Malmö karşısına Karius, Dorukhan, Necip, Vida, Adriano, Medel, Oğuzhan, Ljajic, Quaresma, Mustafa, Vagner Love 11'i ile çıktı.

Karşılaşmaya etkili başlayan siyah beyazlılar mücadelenin 8. dakikasında önce Necip ile pozisyonun devamında ise Vagner Love direğe takıldı. İlk yarıda Malmö'den üstün bir oyun ortaya koyan Beşiktaş aradığı golü ilk yarıda bulamadı ve soyunma odasına 0-0'lık beraberlikle gitti.

Malmö ikinci yarının 51. dakikasında Marcus Antonsson ile mücadelede 1-0 öne geçti. Beşiktaş golden sonra Malmö kalesinde gole yaklaşsada sonucu değiştirecek golü bulamadı ve maç 1-0 Malmö'nün üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Beşiktaş grubunda 3. sırada yer aldı ve Avrupa defterine grup aşamalarında veda etmiş oldu.

BEŞİKTAŞ - MALMÖ: 0-1

BEŞİKTAŞ: Karius, Dorukhan, Necip, Vida, Adriano, Medel, Oğuzhan, Ljajic, Quaresma, Mustafa, Love
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

MALMÖ: Johan Dahlin, Behrang, Rieks, Lewicki, Bachirou, Traustason, Bengtsson, Antonsson, Nielsen, Andreas Vindheim, Markus Rosenberg
TEKNİK DİREKTÖR: Uwe Rösler

Beşiktaş'tan Avrupa'ya erken veda! ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle malmö
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.