Beşiktaş'tan Aurelio Buta'ya resmi teklif!

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, Valentin Rosier'nin kiralık sözleşmesinin tamamlanması sonrası sağ bek transferi adına Antwerp'ten Aurelio Buta'yı gündemine alırken oyuncu için resmi teklifin yapıldığı belirtildi.

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonlukları sonrası yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edilecek olması nedeniyle Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalara başladı. Beşiktaş'ın transferde öncelikli hedeflerinden biri kiralık kontratı sona eren Valentin Rosier'nin yerini doldurmak olurken bu doğrultuda Antwerp'in başarılı sağ beki Aurelio Buta için girişimler başladı. 

RESMİ TEKLİF İLETİLDİ

Gazet van Antwerpen'in haberine göre Beşiktaş, Buta için resmi teklifini iletti. Normalde sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek Buta'nın kulüp tarafında 1 yıllık uzatma hakkı bulunuyor. Bu doğrultuda Beşiktaş'ın oyuncu için 1.5 milyon euro bir teklif sunduğu iddia ediliyor. Opsiyonu kullanıldığında dahi önümüzdeki sezon bitecek sözleşmesi nedeniyle Buta'nın bu yaz takımdan ayrılabileceği aktarılmakta. 

Beşiktaş'tan Aurelio Buta'ya resmi teklif!

Beşiktaş, bu sezonu kiralık olarak takımda geçiren Valentin Rosier'yi kadrosunda tutmak istese de Portekiz basınında çıkan haberlerde Sporting'in Fransız sağ bek için 8 milyon Euro'luk bir bonservis talep ettiği yönünde.

GALATASARAY'IN DA GÜNDEMİNE GELMİŞTİ

Alt yaş gruplarında Portekiz Milli Takımı forması da giyen Buta, Belçika'da sergilediği performansla birçok takımın dikkatini çekmişti. Geçtiğimiz yaz İngiltere'den Wolverhampton iddiaları ortaya atılan Buta için Galatasaray'ın de devrede olduğu aktarılmıştı. Sonrasında Sarı-Kırmızılılar, Omar Elabdellaoui transferini gerçekleştirmişti. 

Kaynak: Fanatik

 

 

Beşiktaş'tan Aurelio Buta'ya resmi teklif! ile ilgili etiketler Transfer Aurelio Buta
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.