Beşiktaş'tan anlamlı mesaj!

Engelli dostu Beşiktaş 3 Kasım Dünya Engelliler Günü’ne yine duyarsız kalmadı. Siyah-Beyazlı takım, 2 Aralık Pazartesi günü Vodafone Park’ta karşılaşacağı İstikbal Mobilya Kayserispor maçına bu anlamlı güne dikkat çeken pankart ile çıkacak.

Siyah-Beyazlı futbolcular, daha önce 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarında Vodafone Park’ta oynanan Galatasaray derbilerinde sahaya yine Değer Otizm Derneği’nin hazırladığı engellilere yönelik farkındalık içeren pankartlarla çıkmış, taraflı tarafsız tüm sporseverlerin takdirini toplamıştı.

Siyah-Beyazlı takım, Kayserispor maçında sahaya bu anlamlı pankart ile çıkacak:

Beşiktaş'tan anlamlı mesaj!

BAŞKAN GÖKIRMAK’TAN TEŞEKKÜR

Değer Otizm Derneği Başkanı H.Şule Gökırmak, bu önemli güne yönelik kararından dolayı, Siyah-Beyazlı kulübün başta Başkan Ahmet Nur Çebi olmak üzere, Yönetim Kurulu ve teknik heyete teşekkür etti. Gökırmak, “Engelli dostu stat Vodafone Park’ta, Türkiye’nin engellilere yönelik farkındalık ve duyarlılık adına yaptığımız çalışmada üçüncü kez Beşiktaş’tan destek görüyoruz. Bunun için yönetime minnettarız.” efadelerini kullandı.

şule gökırmak ile ilgili görsel sonucu

2 Aralık Pazartesi günü Vodafone Park’ta oynanacak Beşiktaş-İstiklal Mobilya Kayserispor karşılaşması saat 20.00’de başlayacak.

 

Beşiktaş'tan anlamlı mesaj! ile ilgili etiketler 3 Kasım dünya engelliler günü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.