Beşiktaş'tan Aaron Ramsey bombası! Juventus'un gözden çıkardığı Galli yıldıza yakın markaj

Beşiktaş yönetimi sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Miralem Pjanic'in yerini Aaron Ramsey'le doldurmayı planlıyor. Arsenal tarihinin en önemli orta saha oyuncularından biriyken 2019 yazında Juventus'a bedavaya transfer olan Aaron Ramsey, Euro 2020'de Galler faciasında da Türkiye'ye karşı nefis bir futbol oynamıştı.

Beşiktaş, Juventus'un Galli orta saha oyuncusu Aaron Ramsey'i transfer etmek için harekete geçti.

Asbaşkanı Emre Kocadağ’ın, "Devre arasında fırsat transferi yapabiliriz" sözlerinin ardından beklenen fırsat doğdu! Juve, Siyah-Beyazlılar'ın bir süredir takibinde olan Ramsey’le yollarını ayırma kararı aldı.

Fanatik'in haberine göre, Beşiktaş, Serie A deviyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen yola ayrımına gelen Ramsey için maliyet araştırması yaptı.

Arsenal tarihinin en önemli orta saha oyuncularından biriyken 2019 yazında Juventus'a bedavaya transfer olan Aaron Ramsey, Euro 2020'de Galler faciasında da Türkiye'ye karşı nefis bir futbol oynamıştı.

Haber, "Kulübünün ayrılık kararı aldığı tecrübeli futbolcu için Beşiktaşlı idarecilerin, satın alma opsiyonlu kiralama önerisiyle Çizme ekibinin kapısını çalabileceği aksi halde sezon sonu için de şimdiden temasta bulunulabileceği belirtildi" ifadeleri yer aldı.

PJANİC AYRILIRSA YERİNE BAŞKA BİR YILDIZ 

Yaz transfer döneminin fırsat transferi Miralem Pjanic'in sezon sonu Barcelona'ya geri dönmesi halinde Beşiktaş orta sahası büyük kayıp yaşayacak.

Oğuzhan, Salih ve Atiba'nın da gelecek sezon yer almayacağı Siyah-Beyazlı takımda transfer çalışmaları şimdiden sıkı tutuluyor. 

Beşiktaş'ta sezon sonunda toplam 14 futbolcunun sözleşmesi sona erecek.

Miralem Pjanic’in Barcelona’daki 9 milyon Euro’luk maaşının sadece 2 milyon 750 bin Euro’luk kısmını karşılayan ve kiralama bedeli ödemeyen Beşiktaş’ın, benzer şartlar oluşması halinde, Ramsey için operasyona şimdiden başlayabileceği ifade edildi. 

Beşiktaş'tan Aaron Ramsey bombası! Juventus'un gözden çıkardığı Galli yıldıza yakın markaj ile ilgili etiketler Beşiktaş Juventus Aaron Ramsey
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.