Beşiktaş'tan 2.'lik primi atağı geldi!

Beşiktaş Galatasaray yenilgisinden sonra şampiyonluk şansı azaldı. Siyah beyazlı ekip ligi 2.bitirmesi halinde özel prim vereceği iddia edildi.

Skorer'ın haberine göre; Son iki sezon Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılarak, hem kasasını dolduran hem de dünya çapında reklamını yapan Beşiktaş üst üste üçüncü sene Devler Ligi'nde yer alabilmek için bütün imkanlarını zorlayacak.
 
Süper Lig'i ikinci bitirmesi halinde iki ön eleme turu oynayarak Devler Ligi'ne katılma şansı bulunan Kartal'da, teknik heyet ve yönetim, kalan 3 maçı da kazanmaları için takımı motive etmeye çalışacak.
 
BEŞİKTAŞ'TA HEDEF 9 PUAN
 
Siyah-beyazlı takım son üç haftada Kayserispor, Osmanlıspor (D) ve Sivasspor'la birbirinden kritik karşılaşmalara çıkacak. Beşiktaş'ın üç maçtan 9 puanla ayrılacağını düşünen yönetim, Galatasaray yenilgisi sonrası motivasyonun düşmemesi için yoğun çaba harcayacak.
 
Şampiyonluk şansının zora girmesi nedeniyle oyuncuların şimdiden tatil havasına girmesinden endişe eden siyah-beyazlıların ikinciliğe özel prim verebileceği iddia edildi.
 
ŞENOL GÜNEŞ UYARILARI BAŞLIYOR
 
Teknik Direktör Şenol Güneş'in ise iki günlük iznin ardından bugün Kayserispor maçının hazırlıklarına başlayacak olan futbolcularıyla toplantı yapacağı aktarıldı. Sezonun henüz bitmediğine vurgu yapacak olan Güneş, ligi en azından ikinci sırada bitirmek zorunda olduklarının altını çizerek, oyuncularından mücadeleyi kesinlikle bırakmamalarını isteyecek.
Beşiktaş'tan 2.'lik primi atağı geldi! ile ilgili etiketler Beşiktaş prim lig
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.