Beşiktaş'taki Sergen Yalçın krizinde devreye taraftarlar girdi

Geçtiğimiz sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyon olan Beşiktaş'ın başarılı teknik direktörü Sergen Yalçın ile yönetim arasında sözleşme pazarlığı krize dönüştü ve Yalçın'ın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Duruma tepki gösteren siyah beyazlı taraftarlar Sergen Yalçın'ın evinin önünde toplanırken, çArşı gurubundan konuyla ilgili açıklama geldi.

Beşiktaş'ta yönetimle Sergen Yalçın arasındaki sözleşme krizi devam ediyor. Siyah beyazlıları Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa taşıyan teknik adam, yeni sezonda takımın başında olmama kararı alırken, taraftarlar duruma sert tepki gösterdi.

Beşiktaş'ın taraftar grubu çArşı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda hem yönetime hem de Sergen Yalçın'a tepki gösterdi. çArşu grubu, "Herkes gider Beşiktaş kalır" başlığıyla  yayınladığı paylaşımda, "Sevindik sevincimizi kursağımızda bırakmayın. Daha iyisi için umutlandık umudumuzu yıkmayın. Bizim için aslolan Beşiktaş’tır. Herkes gider bize tek Beşiktaş kalır. Gideceğimiz tek kapı Beşiktaş’ımızın kapısıdır." ifadelerini kullandı.

TARAFTARLAR SERGEN YALÇIIN EVİNİN ÖNÜNDE TOPLANDI

Öte yandan Bir grup Beşiktaş taraftarı Sergen Yalçın'ın evinin önünde toplanarak takımda kalması yönünde çağrı yaptı. Siyah beyazlı taraftarlar, "Yönetim uyuma Sergen'i getir" şeklinde slogan attılar.

Beşiktaş'ta yönetimle Sergen Yalçın arasındaki sözleşme pazarlığı krize dönüştü. Siyah beyazlıların geçtiğimiz sezon yakaladığı çifte kupalı başarıda büyük payı olan Yalçın, henüz yeni sözleşme imzalamazken, yeni sezonda takımda olmayacağına kesin gözüyle bakılıyor. Öte yandan Beşiktaş yönetimi ve Sergen Yalçın'dan konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

REHA MUHTAR'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Öte yandan eski haber spikeri Reha Muhtar,  taraftarların eylemi öncesinde dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Muhtar, spor kanallarının eylemi canlı yayınlaması gerektiğini belirterek, "Haberciyseler bu haberi canlı ve naklen yayınlarlar" dedi.

Reha Muhtar'ın Twtter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

Beşiktaş'taki Sergen Yalçın krizinde devreye taraftarlar girdi

Beşiktaş'taki Sergen Yalçın krizinde devreye taraftarlar girdi ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Beşiktaş taraftar çarşı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.