Beşiktaş'ta şok! Sergen Yalçın Fenerbahçe'ye mi gidiyor?

Süper Lig takımlarından Beşiktaş’ta Sergen Yalçın şoku yaşanıyor. Beşiktaş ile anlaşamayan başarılı hoca Sergen Yalçın’ın Fenerbahçe’ye imza atmak üzere oldıuğu iddia edildi. Peki, Sergen Yalçın Fenerbahçe’ye mi gidiyor?

Beşiktaş’a Sergen Yalçın’dan kötü haber geldi. Siyah beyazlı yönetim ile arası iyice açıldığı belirlenen Sergen Yalçın’ın durumu belirsizliğini korurken çifte kupa sonrasında Beşiktaşlı taraftarlar büyük bir şok yaşadı. 48 yaşındaki tecrübeli hocanın geçen aydan bu yana kendisi ile görüşme yapmayan yöneticilere oldukça kızgın olduğu kaydedildi.

Şu an için tatilde olan ve henüz Beşiktaş’a imza atmayan Sergen Yalçın daha öncesinde "Beşiktaş'tan ayrılmam söz konusu değil" diyerek Fenerbahçe’den kendisine gelmesi muhtemel bir sözleşme teklifini de geri çevirmişti.

SERGEN YALÇIN FENERBAHÇE'DE İDDİASI

İmzanın gecikmesi ile camiada bu söylentilerin ardı arkası kesilmezken Başkan Ahmet Nur Çebi'nin genç teknik adama bir cip hediye ettiği ve gönlünü almaya çalıştığı iddia edildi. Sezon içinde büyük maddi fedakarlıklarda bulunan Başkan'ın bu jestine rağmen Sergen Yalçın'ın olumlu bir yanıt vermediği haberleri yayılmaya başlandı.

Sergen Yalçın’ın önümüzdeki günlerde Fenerbahçe ile masaya oturabileceği iddia edildi.

Beşiktaş'ta şok! Sergen Yalçın Fenerbahçe'ye mi gidiyor? ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.