Beşiktaş'ta şok! 20 isim koronavirüse yakalandı

Herbalıfe Kadınlar Süper Ligi'nde sezonun sona ermesi sebebi ile yemekte buluşan Beşiktaş HDI Sigorta takımında koronavirüs şoku yaşanıyor. Siyah beyazlı takımın oyuncu, teknik ekip ve yöneticilerinin arasında olduğu 20 isimde koronavirüs semptomları başlayınca yapılan PCR testi pozitif çıktı. Başantrenör Mehmet Kabaran hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı. Takım Beşiktaş Yöneticisi'nin otelinde karantinaya alındı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiye karşı tüm sezon büyük dikkatle mücadele eden ve maçlarını tamamlayan siyah beyazlılar, son hafta takım halinde koronavirüse yakalandı.

Kartal Haber’e göre, sezonun son haftasında Elazığ İl Özel İdarespor’a konuk olan Beşiktaş Ligi 12. sırada tamamladı. Beşiktaş yönetimi de, sezonun bitmesinin şerefine, perşembe günü tüm kadın takımı oyuncuları ve teknik heyeti ile yemekte buluştu. 

Beşiktaş'ta şok! 20 isim koronavirüse yakalandı

YEMEKTEN SONRA SEMPTOMLAR BAŞLADI

Bu yemeğin ardından teknik heyet, oyuncular ile bazı yönetici ve personelde Kovid-19 belirtileri görülmeye başlandı. Yemeğe katılanlara uygulanan PCR testleri sonucunda 20 kişide Kovid-19 belirlendi. 

Bunun üzerine İstanbul’da bir oteli bulunan Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı’ndan Sorumlu Yönetici Serhan Çetinkaya testi pozitif çıkan herkesi otelinde karantinaya aldırdı.

Hastalığı ağır geçiren Başantrenör Mehmet Kabaran’ın tedavisinin ise kaldırıldığı hastanede sürdüğü belirtildi.

Beşiktaş'ta şok! 20 isim koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Beşiktaş Basketbol beşiktaş HDI Sigorta
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.