Şoför 3 kişiyi bıçaklayıp durağa daldı sonra da...

Beşiktaş Meydan'da bir otobüs durağa daldı. Olayda ilk belirlemelere göre, durakta bekleyen 12 yolcu yaralandı. Otobüs şoförü bir kişiyi bıçakladıktan sonra denize atladı.

Kaza, saat 16.30 sıralarında Beşiktaş Meydanı’nda geldi. İddiaya göre, Necdet K.(33)’nın kullandığı halk otobüsü hızla gelerek yolcuların da bulunduğu durağa daldı. Duraktaki 12 yolcu yaralandı. Duran otobüsten elinde bıçakla inen Necdet K., bir kişiyi bıçakladıktan sonra kaçarak Beşiktaş İskelesi’nde denize atladı. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastanelere kaldırıldı. Polis, Beşiktaş İskelesi’nde denizden çıkardığı otobüs şoförü Necdet K.’yı gözaltına aldı.

Şoför 3 kişiyi bıçaklayıp durağa daldı sonra da...

21 METRE FREN İZİ
Ekipler tarafından yapılan araştırmalarda sürücünün alkollü olmadığının tespit edildiği öğrenildi. Kaza sonrası şoför Necdet K.’nın babası olay yerine geldi. Polis ekipleriyle konuşan baba, daha sonra ise oğlunun yanına götürüldü. Yapılan çalışmalar neticesinde otobüsün yolda 21 metre fren izi bıraktığı tespit edildi. Ekiplerin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.Şoför 3 kişiyi bıçaklayıp durağa daldı sonra da... - Resim : 2

"BIÇAKLADI, DENİZE ATLADI"
Görgü tanığı olan bir yolcu, "Otobüsteydik, Zincirlikuyu’dan binmiştim otobüse. Sol yaparken manevra yaptı, durağa daldı. Sonra çıktı bıçak elinde insanlara saldırmaya başladı. Birkaç kişiyi bıçakladığını gördüm. Sonra dümdüz denize doğru koştu. Denize atladığını gördük, olay bu. 35-40 yaşlarındaydı." dedi.

Şoför 3 kişiyi bıçaklayıp durağa daldı sonra da... - Resim : 3

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi sözcüsü Murat Ongun, hastaneye kaldırılan yaralılardan biri olan Yalçın Tahir Billur’un hayatını kaybettiğini açıkladı.

Murat Ongun, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Beşiktaş’ta ÖHO şoförünün gerçekleştirdiği olayda yaralanan Yalçın Tahir Billur ne yazık ki vefat etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Yaralı vatandaşlarımızın tedavilerini yakından takip ediyoruz. Bir an önce sağlıklarına kavuşmaları tek arzumuz." ifadelerini kullandı.

Şoför 3 kişiyi bıçaklayıp durağa daldı sonra da... - Resim : 4

Şoför 3 kişiyi bıçaklayıp durağa daldı sonra da... ile ilgili etiketler Otobüs Şoför durak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.