Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi sona eriyor... Telefonlarını kapattı! Yeni hoca ya Pirlo ya Bilic

Pazar günü evinde Kayserispor'u ağırlayacak Beşiktaş, o maça Sergen Yalçın'sız çıkabilir. Yardımcısı Murat Şahin'e "toparlanın" mesajı atan 49 yaşındaki teknik adam yönetime son olarak "Oyuncular beni istemiyor. Burdan toparlayamam" dedi ve telefonunu kapattı. Beşiktaş yönetiminin takımın başına getireceği teknik direktör konusunda ise "hoca-toto" süreci başlamış durumda... ÖZEL HABER

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi ayrılıkla sonuçlanmak üzere... UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sıfır çeken ve 32 takım arasında puan alamayan tek takım olarak taraftarını üzern Siyah-Beyazlılar, Süper Lig'de de son 5 maçta 1 puan toplayınca şampiyonluk yarışına erken havlu atmıştı.

Kasımpaşa maçı öncesi başkan Ahmet Nur Çebi'yle kritik bir zirve gerçekleştiren Sergen Yalçın devam kararı almıştı. Anak son bir haftada yaşananlar şampiyon çalıştırıcıyı yeniden istifa noktasına getirdi...

SuperHaber'in ulaştığı bilgilere göre; yönetim Sergen Yalçın'ın alternatifini bulmak için çalışmalara başladı. Bunu öğrenen Yalçın, yardımcılarına gerekli konuşmayı yaparak evine kapandı. 

Pazar günü evinde Kayserispor'u ağırlayacak Beşiktaş, o maça Sergen Yalçın'sız çıkabilir. Yardımcısı Murat Şahin'e "toparlanın" mesajı atan 49 yaşındaki teknik adam yönetime son olarak "Oyuncular beni istemiyor. Burdan toparlayamam" dedi ve telefonunu kapattı.

YA PİRLO YA BİLİC

Beşiktaş yönetiminin takımın başına getireceği teknik direktör konusunda ise "hoca-toto" süreci başlamış durumda. Spor yazarları, Beşiktaş muhabirleri ve sosyal medya duyumcuları çeşitli isimleri gündeme getiriyor.

Bu isimler arasında doğruluk payı olan iki isim öne çıkıyor; Andrea Pirlo ve Slaven Bilic... İtalyan futbolunun "Başbakan" lakaplı efsane orta saha oyuncusu Pirlo, teknik direktörlük kariyerine Juventus'ta kötü bir başlangıç yapmış geçen sezonu tamamlayamadan kovulmuştu.

Kariyerine Çin'de devam eden ve bu yaz Fenerbahçe'yle de ciddi bir görüşme yapan Slaven Bilic ise Beşiktaş'ta yarım kalan hikayeyi tamamlamak için gelmeye hazır.

Yalçın, istifa kararı alması halinde Beşiktaş’ın bu hafta Süper Lig’de oynayacağı Kayserispor maçına çıkmayacak. Devam kararı alması halinde siyah beyazlı takımdaki geleceği Kayserispor maçının sonucuna göre netlik kazanacak.

MEDYA DESTEĞİNİ ÇEKTİ

"Beşiktaş medyası" da 5-0'lık Borussia Dortmund maçının ardından Sergen Yalçın'dan desteği çekmiş durumda... Bugünde kadar kimse hocanın istifa etmesi gerektiği yönünde görüş belirtezken bugün bu yönde peş peşe paylaşımlar geldi.

Sabah gazetesinden Fatih Doğan, "Beşiktaş taraftarınn verdiği sevgiyi, desteği, Avrupa’da ve Süper Lig’de başarılı olma MOTİVASYONUNU Sergen Yalçın ve takımı ne kadar yaşıyor? Bu sorunun cevabı ve çözümü ortaya konulmadan Beşiktaş girdiği karanlık tünelden çıkması kolay olmayacak…" paylaşımıyla dikkat çekti.

TRT Spor'dan Fırat Günayer de YouTube kanalında Sergen Yalçın için sert ifadeler kullanıp artık istifa etmesi gerektiğini söylemişti. Bu örnekler akıllara "tazminat" konusunu getirdi. Sezon başında 1 yıllık sözleşme imzalayan Sergen Yalçın istifa etmezse kontratındaki tazminatı alacak.

 

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi sona eriyor... Telefonlarını kapattı! Yeni hoca ya Pirlo ya Bilic ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Slaven Bilic andrea pirlo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.