Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın yönetime istifasını sundu. İstifa kararını resmen duyuran Beşiktaş Yönetimi, Sergen yalçına teşekkür ederek başarılar diledi. Geçen sezonu şampiyon olarak bitiren Beşiktaş, bu sezon ise büyük hal kırıklığına neden olmuştu.

Beşiktaş'ta bir dönem sona eriyor. Teknik Direktör Sergen Yalçın istifasını yönetime sundu. Saat 12’de Nevzat Demir Tesisleri’nde başlayacak antrenman öncesi Başkan Ahmet Nur Çebi ile biraraya gelen 49 yaşındaki teknik adam görevini bıraktı. Görüşmede Yalçın istifasını Başkan Çebi’ye sundu.

NTV Spor'da yer alan habere göre, Beşiktaş’ta teknik direktörlüğe geçici olarak altyapı antrenörlerinden Önder Karaveli getirilecek. Siyah beyazlıların Süper Lig’de bu hafta oynayacağı Yuketel Kayserispor maçında takımın başında Önder Karaveli olacak.

Son olarak Borussia Dortmun'da 5-0 mağlup olan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne puansız veda etmişti. Siyah beyazlılar, Süper Lig'de aldığı üst üste mağlubiyetlerle şampiyonluk yarışının oldukça gerisinde kaldı.

2019-2020 sezonunun ortalarında Beşiktaş'a gelen ve taraftarların büyük sevgilisi olan Sergen Yalçın, geçen sezon hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası'nı kazandı.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın istifasını resmen açıkladı: Siyah beyazlılardan yapılan açıklama şöyle:

"29 Ocak 2020 tarihinden bu güne Profesyonel Futbol Takımımızın teknik direktörlüğü görevini yapan, Sayın Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz.

Görev süresince Profesyonel Futbol Takımımızla Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan hocamız Sergen Yalçın ‘a çalışmalarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz."

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Beşiktaş istifa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.