Beşiktaş'ta sakatlık kabusu sürüyor... Michy Batshuayi de Hatay'da sakatlandı!

Süper Lig'in 11. haftasında Hatayspor'a konuk olan Beşiktaş'ta Belçikalı golcü Michy Batshuayi sakatlanarak oyuna devam edemedi. Adale sorunu yaşayan 28 yaşındaki santrfor 24. dakikada yerini Kenan Karaman'a bıraktı. Miralem Pjanic ve Josef de Souza da sakatlık nedeniyle Hatay'a götürülmemişti.

Beşiktaş'ın bu yaz Chelsea'den kiraladığı Mitchy Batshuayi, Hatayspor deplasmanında oyuna devam edemedi... Sakatlanarak 24. dakikada yerini Kenan Karaman'a bırakan 28 yaşındaki santrforun adale problemi yaşadığı öğrenildi.

Bu sezon sakatlıklardan çok çeken ve Altay ile Ajax deplasmanlarına 10'dan fazla eksikle giden Beşiktaş'ta Josef de Souza ve Miralem Pjanic gibi iki kritik isim Hatayspor maçında forma giyemememişti.

Teknik direktör Sergen Yalçın, Pjanic'in Sporting Lizbon deplasmanında oynayamayacağını açıkladı. Josef ve Batshuayi'nin durumları ise yarın netleşecek. Bu üç kritik ismin haftaya lider Trabzonspor karşısında oynayıp oynamayacakları merak konusu...

KENAN KARAMAN YİNE ETKİSİZ 

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın ligde son oynadıkları Galatasaray maçına göre ilk 11'de 2 değişikliğe gitti.

Yalçın, ilk 11'de sakatlıkları nedeniyle De Souza ve Pjanic yerine Montero ile Atiba'ya yer verdi.

Beşiktaş, Hatayspor karşısında Ersin Destanoğlu, Rosier, Necip Uysal, Vida, Umut Meraş, Ghezzal, Teixeira, Larin, Batshuayi. Montero ve Atiba ilk 11'iyle sahaya çıktı.

Siyah-beyazlı ekipte Mert Günok, Rıdvan Yılmaz, Salih Uçan, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Mehmet Topal, Welinton, Kenan Karaman, Güven Yalçın ise yedek kulübesinde yer aldı.

Beşiktaş'ta sakatlık kabusu sürüyor... Michy Batshuayi de Hatay'da sakatlandı!

HATAYSPOR'DA TEK DEĞİŞİKLİK

Ev sahibi Hatayspor'da teknik direktör Ömer Erdoğan, ligdeki son Fatih Karagümrük maçına göre ilk 11'de tek değişikliğe gitti.

Teknik direktör Erdoğan, ilk 11'de Emre Çolak yerine Boudjema'ya görev verdi.

Hatayspor, Beşiktaş karşısında sahaya Munir, Kamil Ahmet Çörekçi, Fatih Kurucuk, Burak Öksüz, Adekugbe, Ribeiro, Traore, Lobjanidze, Boudjema, El Kaabi, Diouf ilk 11'iyle çıktı.

Akdeniz ekibinin Gürcü yıldızı Saba Lobjanidze attığı golle 10 maçta 4 gol, 5 asiste ulaştı.

Beşiktaş'ta sakatlık kabusu sürüyor... Michy Batshuayi de Hatay'da sakatlandı! ile ilgili etiketler Beşiktaş Hatayspor Sergen Yalçın michy batshuayi ömer erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.