Beşiktaş'ta pazarlıklar son hızla devam ediyor!

Bir süredir Beşiktaş'ın gündeminde olan Brezilyalı yıldız ile görüşmeler devam ediyor. Beşiktaş, Bernard'ın fiyatında indirime gitmeye çalışıyor.

Beşiktaş Yönetimi, uzun süredir peşinde olduğu Brezilyalı yıldız Bernard Duarte ile yakın temasta. Teknik direktör Şenol Güneş’in de kadroda görmek istediği oyunculardan biri olan Bernard, Kara Kartal’dan bonuslar haricinde senelik 4 milyon Euro talep ediyor. Ancak Beşiktaş, 25 yaşındaki futbolcunun menaceri Adriano Spadoto ile yaptığı görüşmelerde bu rakamı aşağı çekmeye çalışıyor. Bonservisi elinde olduğu için yüksek ücret talep eden Bernard’la kıran kırana pazarlıklar devam ediyor. Bu rakam 3 milyon seviyelerine gelirse Beşiktaş, bu transferi gerçekleştirecek.

GELECEĞE YATIRIM

Fanatik'in haberine göre; Brezilyalı futbolcu, henüz 25 yaşında olduğu için de gelecek adına yatırım olarak görülüyor. Hem Avrupa’ya hem de Çin’e son 3 yıllık periyotta pek çok oyuncuyu yüksek bonservis bedelleriyle gönderen Beşiktaş, Bernard konusunda benzer bir yol haritası izleyecek.

Beşiktaş'ta pazarlıklar son hızla devam ediyor! ile ilgili etiketler Beşiktaş bernard
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.