Otobüse alınmadığını iddia eden kadın yolcu çılgına döndü

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde durağa uğramadığını iddia ettiği halk otobüsüne binemeyen kadın, ortalığı birbirine kattı. Şoföre bağıran ve otobüsü tekmeleyen kadın, polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle bir taksiye binip uzaklaştı. Zanlının yanındaki valizi de olay yerinde bırakması dikkat çekti.

Olay, dün öğle saatlerinde Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın, yoğun bakımda babasının olduğunu iddia ederek bulvar üzerindeki durakta halk otobüsüne binmek istedi.

Bu sırada otobüsün durağa girmediğini iddia eden kadın yolcu, yaklaştığı otobüsün yanına giderek şoföre bağırmaya başladı.

KAPILARI TEKMELEDİ, OTOBÜSÜN GİTMESİNİ ENGELLEDİ

Şoförün kapıyı açmaması üzerine çılgına dönen kadın, defalarca kapıyı tekmeleyerek yumrukladı. Öfkeden adeta deliye dönen kadın ardından otobüsün önüne geçerek gitmesini engelledi.

Otobüse alınmadığını iddia eden kadın yolcu çılgına döndü - Resim : 2

POLİSİ GÖRÜNCE VALİZİ BIRAKIP GİTTİ

Şoförün uyarılarına rağmen kadının aracın önünden çekilmemesi üzerine polis ekipleri olaya müdahale etti. Elindeki çantayla otobüse vuran, polis memurlarına da tepki gösteren kadın, yaşanan kargaşa sırasında yanındaki valizi de geride bırakıp yoldan geçen bir taksiye binerek duraktan ayrıldı.

O anlar ise otobüsteki bir yolcunun cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Kadının aracın önünden çekilmesinin ardından otobüs yoluna devam etti.

(İHA)

 

 

Otobüse alınmadığını iddia eden kadın yolcu çılgına döndü ile ilgili etiketler İstanbul Beşiktaş Şoför Otobüs

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.