Beşiktaş'ta Nsakala kadro dışı kaldı: Resmi açıklama geldi

Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde büyük hayal kırıklığına neden olan Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Siyah beyazlılar Nsakala'nın geçici olarak kadro dışı kaldığını açıkladı. Tecrübeli oyuncunun devre arasında takımdan ayrılması bekleniyor.

Sezon başından bu yana beklentilerin altında kalan ve son haftalarda galibiyete hasret kalan Beşiktaş'ta yeni bir gelişme yaşandı. Siyah beyazlılarda Fabrice Nsakala kadro dışı kaldı

Beşiktaş'tan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Yönetim Kurulumuzun kararı ve teknik heyetimizin onayıyla futbolcumuz Fabrice Nsakala geçici süreyle kadro dışı bırakılmıştır.

Fabrice Nsakala bundan sonra çalışmalarını Futbol A Takımımızdan ayrı sürdürecektir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

TAKIMDAN AYRILMASI GÜNDEMDEYDİ

Beşiktaş'ta kötü gidiş sürerken son dönemde Nsakala'nın takımdan ayrılması gündemdeydi. Tecrübeli oyuncunun Alanyaspor maçı öncesinde kadro dışı kaldığı haberleri çıkmıştı. Tecrübeli oyuncunun devre arasında takımdan ayrılması bekleniyor.

Beşiktaş'ta Nsakala kadro dışı kaldı: Resmi açıklama geldi ile ilgili etiketler Beşitkaş N'Sakala kadro dışı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.