Beşiktaş'ta müthiş seri devam etti

Beşiktaş ve Aytemiz Alanyaspor, dün akşam ligde 8. kez karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar, dün akşamki 2-1’lik sonuçla güçlü rakibi karşısında 7. galibiyetini aldı

Beşiktaş ve Aytemiz Alanyaspor, dün akşam ligde 8. kez karşı karşıya geldi. Siyah- Beyazlılar, dün akşamki 2-1’lik sonuçla güçlü rakibi karşısında 7. galibiyetini aldı.

2-1 VE 1-0 ÜSTÜNLÜK KURDU

İki taraf arasındaki diğer mücadele ise berabere bitmişti. Beşiktaş ile Aytemiz Alanyaspor ligde ilk kez 2016-2017 sezonunda karşı karşıya gelirken, Kartal, iki maçı da 4-1 kazandı. Beşiktaş, 2017- 2018 sezonunda oynanan maçlarda rakibine 2-1 ve 1-0 üstünlük kurdu.

2018-2019 sezonunun ilk maçında iki takım 0-0 berabere kalırken, ikinci devredeki mücadeleyi Siyah- Beyazlı ekip 2-1 kazandı. Beşiktaş, bu sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada ise rakibini 2-0 mağlup etti. Beşiktaş, 8 maçta rakibine 17 gol atarken kalesinde 5 gol gördü.

Beşiktaş'ta müthiş seri devam etti ile ilgili etiketler Beşiktaş Aytemiz Alanya Aytemiz Alanyaspor galibiyet
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.