Beşiktaş'ta korona paniği! İdmana çıkmak istemediler

Siyah-Beyazlılar’da Corona virüs huzursuzluğu yaşanıyor... Takımın ABD'Lİ kanat oyuncusu Tyler Boyd ve Fransız yıldızı N’Koudou’nun, virüs sebebiyle dünkü idmana katılmak istemediği ortaya çıktı.

Siyah-Beyazlılar’da Corona virüs huzursuzluğu yaşanıyor... Takımın ABD’li kanat oyuncusu Tyler Boyd ve Fransız yıldızı N’Koudou’nun, virüs sebebiyle dünkü idmana katılmak istemediği ortaya çıktı. İkilinin, teknik ekip ve diğer takım arkadaşlarının yoğun çabası sonrasında ikna olup antrenmana çıktığı bildirildi.

Beşiktaş'ta korona paniği! İdmana çıkmak istemediler

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle birçok ülkede liglerin tatil edilmesine rağmen Türkiye’de 26. hafta karşılaşmalarının oynanması, Siyah- Beyazlılar’da huzursuzluğa neden oldu. Galatasaray’la önceki akşam Türk Telekom Stadı’nda oynanan mücadele sonrasında yönetimle görüşen bazı yabancı futbolcuların, Avrupa’nın birçok bölgesinde karşılaşmaların tatil edilmesine rağmen Türkiye’de maçların devam edilmesi konusunda yaşadıkları paniği direkt olarak aktardığı öğrenildi. Özellikle ABD’li kanat oyuncusu Tyler Boyd’la sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham’dan transfer edilen Fransız futbolcu Kevin N’Koudou’nun, dün virüs sebebiyle Nevzat Demir Tesisleri’ne gitmek istemediği öğrenildi.

ELNENY: SAKİN OLUN BEYLER

Bu kararlarını teknik ekibe bildiren 2 oyuncuya, takım arkadaşlarından sakin olma uyarısı geldiği bildirildi. Takımın Mısırlı ön liberosu Mohamed Elneny’nin, “Koronavirüsü konusunda en güvenli ülke Türkiye... Dikkat etmeliyiz ama ek olarak sakin de olmalıyız” diyerek arkadaşlarını sakinleştirdiği ifade edildi.

 

Beşiktaş'ta korona paniği! İdmana çıkmak istemediler ile ilgili etiketler Tyler Boyd Koronavirüs Korona Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.