Beşiktaş'ta kazan kaynıyor! Sergen Yalçın'ın kardeşi ile tartışan Oğuzhan kadro dışı iddiası

Beşiktaş’ta son Kasımpaşa beraberliği sonrasında teknik direktör Sergen Yalçın’ın kardeşi olan Gürsoy Yalçın’ın Oğuzhan Özyakup ile geçtiğimiz hafta içerisinde bir tartışma içerisine girdiği ve bu yüzden kadroya alınmadığı iddia edildi.

Geçtiğimiz sezonu çifte kupayla kapatan ancak bu sezon kurulan iddialı kadroya rağmen şampiyonluktan kopan ve Şampiyonlar Ligi’nde de sıfır (0) puanla son sırada yer alan Beşiktaş’ta kazan kaynıyor. Alınan kötü sonuçlarla beraber yapılan transferlerin beklentilerin oldukça uzağında kalması taraftarları da isyan noktasına taşıyor.

Sezon başında Pijanic, Montero, Umut Meraş, Can Bozdoğan, Mert Günok, Rachid Ghezzal, Alex Teixeira, Valentin Rosier, Kenan Karaman, Mehmet Topal ve Salih Uçan ile kadrosunu güçlendiren siyah beyazlılar sezona iyi bir başlangıç yapmasına rağmen sakatlıklardan kurtulamadı ve istediği sonuçları bir türlü alamadı.

3-3 berabere biten Adana Demirspor maçında sonra başlayan çöküş Galatasaray derbisinden sonra galibiyet hasretinin tam 5 maça çıkmasına sebebiyet verdi. Geçtiğimiz hafta sahasında Giresunspor’a 4-0 kaybeden Beşiktaş bu haftada son dakikalarda yediği golle deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş'ta kazan kaynıyor! Sergen Yalçın'ın kardeşi ile tartışan Oğuzhan kadro dışı iddiası

Tüm bunlar bir kenara, geçtiğimiz günlerde ayyuka çıkan bir haber ortalığı karıştırdı. Son gelen iddialar doğrultusunda Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Ajax maçının sonrasında N'Sakala'nın ardından Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup'un kadro dışı kalacağı söylentileri yayılmış ve bunlardan ikisi gerçekleşmişti.

KAVGA İDDİASI YENİDEN ALEVLENDİ!

Ayrıca Oğuzhan Özyakup'un Gürsoy Yalçın ile tartışma yaşadığı da bir başka ilginç iddia olmuştu. Ancak Levent Ümit Erol bu iddiaları yalanlasa da Kasımpaşa maçının kadrosuna alınan Oğuzhan Özyakup’un yine sahada yer almaması kafaları karıştırmıştı.

Beşiktaş'ta kazan kaynıyor! Sergen Yalçın'ın kardeşi ile tartışan Oğuzhan kadro dışı iddiası - Resim : 2

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın kardeşi olan ve Beşiktaş’ta resmi olarak scouting antrenörü olarak çalışan Gürsoy Yalçın’ın bu iddialar sonrasında sessiz kalması siyah beyazlı taraftarların öfkesine neden olmuştu.

Beşiktaş'ta kazan kaynıyor! Sergen Yalçın'ın kardeşi ile tartışan Oğuzhan kadro dışı iddiası ile ilgili etiketler Beşiktaş Oğuzhan Özyakup Sergen Yalçın Gürsoy Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.