Beşiktaş'ta kaybolan Rush, Bayrampaşa'da bulundu

Beşiktaş'ta sahiplerinin elinden kaçan ve 5 gündür kayıp olan Rush isimli Çin Aslanı cinsi köpek, Bayrampaşa'da ortaya çıktı. İş insanı Levent Kürkoğlu'nun kızlarına ait olan köpek için ödül verileceği açıklanmıştı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Koronavirüsle mücadele günlerinde, Beşiktaş’tan kaybolan bir köpek için başta sahipleri ve Beşiktaş esnafı olmak üzere sanat camiası adeta ayaklanmıştı.
 
İş insanı Levent Kürkoğlu’nun kızları Dilara ve Aleyna için aldığı, 6 yaşındaki erkek ”Çin Aslanı” cinsi köpek, beş gün önce Beşiktaş’ta bulunan kafenin önünden kaybolmuştu.

Beşiktaş’ın maskotu olan çok sevilen köpeğin kaybolması büyük üzüntü yaratmıştı. Rush’un kaybolması üzerine, sahne ve sanat camiasının tanımış isimleri de, bulunması için sosyal medya hesaplarından çağrı yapmıştı.

Kürkoğlu’da, sosyal medya hesabından Rush’ı bulana ödül verileceğini duyurmuştu.

BAYRAMPAŞA'DA BULUNDU

Bugün Kürkoğlu’nu, Bayrampaşa’dan bir kişinin arayarak, köpeği bulduğunu haber verdiği ifade edildi.

Köpeğin bulunduğunun haber verilmesinden sonra, Dilara ve Aleyna Kürkoğlu kardeşler, Bayrampaşa’ya giderek Rush adlı köpeklerini bulan kişiden teslim aldı.

Çok sevdikleri köpeklerinin bulunması üzerine Aleyna ve Dilara  Kürkoğlu adlı kardeşler, ”En başta Rush’ı bulup evinde misafir eden Serkan Sayan ve ailesine, ardından Beşiktaş Belediye Başkanı Sayın Rıza Akpolat’a ve sonrasında sanat camiasına ayrıca hayvan kurumları ile duyarlı vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz.” dediler.

Beşiktaş'ta kaybolan Rush, Bayrampaşa'da bulundu

Beşiktaş'ta kaybolan Rush, Bayrampaşa'da bulundu - Resim : 2

Beşiktaş'ta kaybolan Rush, Bayrampaşa'da bulundu ile ilgili etiketler Beşiktaş İstanbul köpek kayıp Rush
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.