Kağıt toplayısı 3 kişiyi birden peş peşe bıçakladı!

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde kaldırımda yürüyen 2'si kadın 3 kişiye kağıt toplayıcısı bıçakla saldırdı. Olayın görgü tanıklarından bir kadın, ''Çığlık seslerini duyunca cama çıktım. O esnada kadının yere yığıldığını gördüm. 3 kişilerdi. Rus turistlerdi'' diye konuştu. Apartman görevlisi ise “Hiçbir şey demeden oradakine tek bir bıçak darbesi vurdu. O kaçtı. Bir kişi kaçamadı. Ona 7 tane bıçak darbesi vurdu. Diğer erkeğin de koluna vurdu. 3 kişiyi de yaraladı'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta yolda yürüyen 2'si kadın 3 kişiyi kağıt toplayıcısı bıçaklayarak yaraladı. Güvenlik kamerasına yansıyan korkunç olay, dün akşam saatlerinde Vişnezade Mahallesi Süleyman Seba Caddesi'nde meydana geldi.

Kağıt toplayısı 3 kişiyi birden peş peşe bıçakladı!

Kağıt toplayıcısı olduğu öğrenilen zanlı, yabancı uyruklu 2'si kadın 3 kişiye henüz bilinmeyen sebeple bıçakla saldırdı.

Üç kişiyi çeşitli yerlerinden bıçaklayan gözü dönmüş saldırgan, daha sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. İlk müdahalenin ardından sağlık ekipleri, yaralıları Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olay yerinde incelemede bulunan polis ekipleri, kaçan saldırganı aramak için harekete geçti.

Kağıt toplayısı 3 kişiyi birden peş peşe bıçakladı! - Resim : 2

"ÇIĞLIK SESLERİNİ DUYUNCA CAMA ÇIKTIM"

Derya Apartmanı önünde gerçekleşen korkunç olayın ardından sağlık ekiplerine haber veren apartman sakinlerinden Merve Yalçın, “Olay akşam 20.20 gibi oldu. Evde oturuyordum, çığlık sesleri üzerine cama çıktım. O esnada kadının yere yığıldığını gördüm. 3 Rus turistlerdi. Kızın yığıldığını görünce emniyete ve sağlık ekiplerine haber verdik. Müdahale ettiler ama kızın durumu iyi değildi sanırım. Kızı 7 kere bıçaklıyor diğerlerine de 3-4 bıçak darbesi geliyor. Hemen pansuman yaptılar apartmandakiler ancak kanaması çoktu" diye konuştu.

Zanlının hiçbir şey demeden mağdurlardan birine tek bir bıçak darbesi vurduğunu belirten apartman görevlisi Ercan Çinkioğlu ise, "O kaçtı. Bir kişi kaçamadı. Ona 7 tane bıçak darbesi vurdu. Diğer erkeğin de koluna vurdu. 3 kişiyi de yaraladı. Kadının durumu çok ağırdı. Ekmek bıçağı gibi büyük bir bıçakla vurdu" ifadelerini kullandı.

Hırsızlık kastının olmadığını belirten Çinkioğlu, “Hiçbir şey almaya çalışmadı, direkt saldırdı. 50 metre yukarıda para istemiş, daha sonra turistleri takip etmiş" dedi.

DHA

 

Kağıt toplayısı 3 kişiyi birden peş peşe bıçakladı! ile ilgili etiketler Beşiktaş kağıt toplayıcısı bıçakladı beşiktaş bıçaklama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.