Beşiktaş'ta intihar girişimi: Oktay Kaynarca'yı çağırın!

Beşiktaş’ta zabıta ekipleri tarafından malzemelerine el konulduğunu iddia eden kağıt toplayıcı bir genç, bir binanın yangın merdivene tırmanarak intihar girişiminde bulundu. Girişiminden vazgeçirmek için çabalayan polis ekiplerine, “Oktay Kaynarca’yı çağırın” diyen genç, yaklaşık 1 saat sonra ikna edilerek aşağıya indirildi. İlginç diyalogların yaşandığı anlar kameralara yansıdı.

Olay, önceki gün saat 16.30 sıralarında Beşiktaş Nispetiye Mahallesi Park Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kağıt toplayıcılık yaptığını söyleyen 16 yaşındaki Samet Ç., zabıta ekipleri tarafından darp edildiğini iddia ederek intihar girişiminde bulundu. Yoldan geçen bir vatandaşa “abi polisi ara” diyen genç, sokaktaki bir binanın yangın merdivenine tırmandı.

OKTAY KAYNARCA’YI ÇAĞIRIN”

Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, genci ikna etmek için çalışmalara başladı. Darp edildiğini ve malzemelerinin alındığını iddia eden genç, aşağıya inmemek için uzun süre direndi. Polis ekiplerinin yanına gelmesine izin vermeyen genç, ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’yı çağırmalarını istedi. Polis, Kaynarca’nın şehir dışında olması nedeniyle gelmesinin mümkün olmadığını belirtti.

Beşiktaş'ta intihar girişimi: Oktay Kaynarca'yı çağırın!

BEŞİKTAŞ POLİSİ GENCİ İKNA EDEREK İNDİRDİ

Önce sigara içen ardından ceketini ve cüzdanını yere atan gencin yanına çıkmayı başaran polisler, gençle konuşarak intihardan vazgeçirdi. Polis otosuna bindirilen genç, ardından emniyete götürüldü. Yaşanan hareketli anlar ise İHA kameralarına yansıdı.

Beşiktaş'ta intihar girişimi: Oktay Kaynarca'yı çağırın! ile ilgili etiketler Oktay Kaynarca Beşiktaş İntihar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.