Beşiktaş'ta ikinci sakatlık dalgası... Miralem Pjanic Kasımpaşa maçında yok!

Beşiktaş'ın yıldız ismi Pjanic, Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek. MR'ı çekilen yıldız futbolcunun sol uyluk üst bölgesinde tendon iltihabı olarak bilinen tendinit saptandı. Pjanic'in tedavisine başlandı.

Beşiktaş'ta Mert Günok ve Alex Teixeira'nın ardından bir sakatlık haberi de Pjanic'ten geldi. Bu sabah yapılan antrenman öncesinde sol uyluk üst bölgesinde ağrı hissettiği için MR'ı çekilen yıldız oyuncunun, uyluk üst kısmında tendon iltihabı olarak bilinen tendinit saptandı. Tedavisine hemen başlanan Pjanic'in Kasımpaşa deplasmanında forma giymesi zor.

 

 

KAYSERİSPOR MAÇI BİLETLERİNE SÜPER İNDİRİM

Süper Lig'de son 4 maçını kaybeden Beşiktaş, 16. haftada evinde oynayacağı Kayserispor maçının bilet fiyatlarını yarı yarıya indirdi. Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında 12 Aralık Pazar günü saat 19.00’da Vodafone Park’ta Yukatel Kayserispor ile oynayacağı maça özel olarak tüm kategorilerde bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim uygulanacaktır.

Büyük Beşiktaş Taraftarı’nı, Yukatel Kayserispor maçına özel uygulanacak yüzde 50 indirimli biletlerden satın alarak, takımımızın güçlü desteğinize en çok ihtiyaç duyduğu bu dönemde Vodafone Park tribünlerini doldurmaya davet ediyoruz.

Bilet satışlarına ilişkin önemli detaylar aşağıdaki gibidir.

Karşılaşmanın biletleri, 3 Aralık Cuma günü saat 11.00’de satışa sunulacak."

Beşiktaş'ta ikinci sakatlık dalgası... Miralem Pjanic Kasımpaşa maçında yok! ile ilgili etiketler Beşiktaş Miralem Pjanic
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.