Beşiktaş'ta İbrahim Üzülmez sürprizi... Yardımcısı anlaşmayı Instagram'dan duyurdu

Beşiktaş'ta yeni teknik direktörün kim olacağı beklenirken ve toplantı devam ederken İbrahim Üzülmez'in yardımcısı Ümit Şahin'in yaptığı Instagram paylaşımı kafa karıştırdı. Beşiktaş'ta başa kim geçecek? Sportif direktör Ceyhun Kazancı, Valerien İsmael ya da Andriy Shevchenko konusunda başkanı ikna etmeye çalışırken, Çebi'nin gönlündeki isim hala Şenol Güneş...

Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar takımın başına getirdiği teknik direktör Önder Karaveli, 1-1'lik Hatayspor maçının ardından görevinden ayrılmak istedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Karaveli'den şimdilik beklemesini rica etti ancak bir yandan da İbrahim Üzülmez'le sezon sonuna kadar el sıkışıldı.

Siyah-Beyazlılar'da bugünkü kritik yönetim kurulu toplantısında yol haritası belirlenecek. Takımın başına ya Valerien İsmael ya da Andriy Shevchenko'nun gelmesi beklenirken, Leonard Jardim de bir başka aday. Ancak "geçici hoca" olarak en güçlü aday İbrahim Üzülmez...

YARDIMCISINDAN KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

Beşiktaş'ta yeni teknik direktörün kim olacağı beklenirken ve toplantı devam ederken İbrahim Üzülmez'in yardımcısı Ümit Şahin'den paylaşım geldi.

Ümit Şahin, Instagram hesabından İbrahim Üzülmez'in Vodafone Park'taki bir fotoğrafını paylaşarak 'Loading' (Yükleniyor) ifadesini kullandı.

NTV'nin haberine göre; Anlaşma sağlanması durumunda Beşiktaş'ta sezon sonuna kadar takımı İbrahim Üzülmez çalıştıracak. Üzülmez sezon sonunda ise Şenol Güneş'in ekibinde yer alacak.

Beşiktaş'ın eski kaptanlarından Deli İbo lakaplı İbrahim Üzülmez son olarak 2019-20'da Ankaragücü'nde görev yapmıştı.

48 yaşındaki Üzülmez kariyeri boyunca Elazığspor, Gençlerbirliği, Gaziantepspor, Çaykur Rizespor ve Bursaspor'u da çalıştırdı.

Beşiktaş'ta İbrahim Üzülmez sürprizi... Yardımcısı anlaşmayı Instagram'dan duyurdu

Beşiktaş'ta İbrahim Üzülmez sürprizi... Yardımcısı anlaşmayı Instagram'dan duyurdu ile ilgili etiketler Beşiktaş Şenol Güneş İbrahim Üzülmez
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.