Beşiktaş'ta görüşmeler resmen başlıyor!

Beşiktaş yönetimi yeni teknik direktörü arayışlarına bu hafta yapacak resmi görüşmeler ile başlayacak. Gündemdeki iki ism ise Abdullah Avcı ve Mircea Lucescu.

Beşiktaş yönetimi yeni teknik direktörünü belirlemek için çalışmalara başladı.

Siyah-beyazlı yönetim, Şenol Güneş sonrası takımın başına getireceği isimler arasında ilk 2 sıraya Abdullah Avcı ve Mircea Lucescu aldı.

Medipol Başakşehir'in şampiyonluk şansını kaybetmesinin ardından Avcı ile masaya oturmayı planlayan yönetim, bu hafta içinde ilk görüşmeyi gerçekleştirecek.

55 yaşındaki teknik adamın Beşiktaş’ın teklifini kabul etmesi halinde, sezon sonu imzalar atılacak.

Yönetim kurulunun listesinde yer alan Mircea Lucescu için Abdullah Avcı ile yapılacak görüşmenin sonucuna göre hareket edilecek. Siyah-beyazlılar Abdullah Avcı’nın teklifi kabul etmemesi halinde Rumen teknik adamın kapısını çalacak.

2002-2004 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştıran 73 yaşındaki teknik adam, siyah-beyazlıları 100. yılında şampiyonluğa taşımıştı.

Sergen Yalçın, Mehmet Özdilek ve Okan Buruk da siyah-beyazlıların listesinde yer alıyor. Avcı ve Lucescu görüşmelerinden olumlu sonuç çıkmaması halinde yönetim kurulu diğer adaylarla temasa geçecek.

Beşiktaş'ta görüşmeler resmen başlıyor! ile ilgili etiketler Fikret Orman Şenol Güneş Lucescu Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.