Beşiktaş'ta erken seçim kararı! Yönetim güven tazeleyecek

Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin flaş bir karar almaya hazırlanıyor. Ağustosta yapılması planlanan idari ve mali genel kurulda Fikret Orman ve yönetimini ibra etmeyecek olan yönetimin güven tazelemek ve ekonomik olarak daha güçlü bir kadro kurmak için seçime gideceği öne sürüldü. 

Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin erken seçime hazırlandığı iddia edildi. 21 Ekim’de gerçekleştirilen kongrede 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9’unu alarak Serdar Adalı ve Hürser Tekinoktay’ı geride bırakmayı başaran Çebi göreve başlar başlamaz hemen hemen her fırsatta kulübün mali olarak çok kötü durumda bulunduğuna dikkat çekerek selefi Fikret Orman ve dönemin yönetimi ile ilgili sert ifadelerde bulunmuştu.

Beşiktaş'ta erken seçim kararı! Yönetim güven tazeleyecek

HEDEF DAHA GÜÇLÜ BİR YÖNETİM 

Pandeminin yarattığı ekonomik sıkıntılar mevcut tabloyu daha da kötüleştirirken “Bırakmam seni” kampanyasının da beklenen seviyede ilgi görmemesi da yönetimde hayal kırıklığı yarattı. Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Er'in haberine göre, Daha önce “3 milyar TL borcu ödeyecek varsa hemen gelsin. Hiçbir yöneticinin serveti bu borcu taşıyacak durumda değil” diyen Çebi’nin hem güven tazelemek hem de ekonomik olarak daha güçlü bir yönetim oluşturmak için mali genel kurulun ardından erken seçime gitmeyi planladığı ifade edildi.

Beşiktaş'ta erken seçim kararı! Yönetim güven tazeleyecek - Resim : 2

FİKRET ORMAN'DAN KARŞI ATAK

Daha önce nisanda yapılması planan ancak Covid-19 tedbirleri kapsamında ağustosa ertelenen İdari ve Mali Genel Kurul ile ilgili olarak da siyah beyazlılarda hem yönetim hem de eski yönetim hummalı bir çalışma içinde. Çebi ve ekibinin, Fikret Orman’ı ibra etmeyip sonrasında seçime gideceği iddia edildi. Eski başkan Orman’ın da dönemin genel sekreteri Ahmet Ürkmezgil ile Zincirlikuyu’da ofis kiraladığı ve kongre üyeleri ile mali kongre öncesi fikir alış verişinde bulunduğu belirtildi.

 

 

 

Beşiktaş'ta erken seçim kararı! Yönetim güven tazeleyecek ile ilgili etiketler seçim Beşiktaş istifa Fikret Orman Başkan Ahmet Nur Çebi yönetim kurulu erken seçim kararı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.